Fill out my online form.

Sex bra anledningar för att ha en skräddarsytt verktygsinlay

Skapa skräddarsydda verktygsinlay själv? Nu kan du det med mySortimo inlay konfigurator. I den här artikeln kommer jag ge dig sex bra anledningar till att använda Sortimo's högkvalitativa skuminsats och hur de kan hjälpa dig att bli ännu mer produktiv i ditt dagliga arbete.

Oavsett om du är proffs eller hobbyutövare, servicetekniker eller mätingenjör – för att utföra ett professionellt arbete både ute hos kund och hemma i din verkstad, behöver du kunna ta med dig dyra verktyg, som inte borde hamna osorterade och i värsta fall skadade i någon verktygslåda efter användning.

Det är få saker som är så irriterande som trasiga eller borttappade verktyg, när man jobbar. Framför en kund kan det snabbt se oprofessionellt ut om du inte kan hitta rätt verktyg med en gång, eller om det inte fungerar som det ska på grund av felaktig förvaring. För att inte hamna där har Sortimo utvecklat mySortimo inlay. Skuminlägg för att förvara och transportera dina verktyg i ordning, säkert och välstrukturerat.

Skuminlägg för verktyg och känslig utrustning är ingen nyhet. Men med mySortimo inlay kan du designa ditt eget skräddarsydda skuminlägg online för dina BOXXar och väskor eller hurtslådorna i din bilinredning. Detta innebär att du kan skapa skräddarsydda skuminlägg med alla tänkbara indelningar för att passa just dina behov och du behöver inte nöja dig med för-konfigurerade massproducerade skuminlägg.

För att göra detta tar du kort på dina verktyg och din utrustning som du vill placera i inlägget och laddar upp dessa foton till konfiguratorn. Dina verktyg sparas i ditt personliga konto i ett digitaliserat format och kan användas om och om igen. Du kan även välja verktyg som redan finns i verktygsdatabasen.

mySortimo inlay riktar sig till proffs och hobbyutövare som vet exakt vad de vill ha och inte lämnar något åt slumpen! Proffs som föredrar ordning, struktur and välstädade system i sin arbetsdag och som vill transportera och förvara sina värdefulla verktyg och känsliga utrustning säkert. För bästa möjliga organisering, ta dig tid att fundera på vilken utrustning du ska förvara och transportera i vilken BOXX eller hurtslåda, vilket verktyg och vilken utrustning du använder mest och vilken du oftast tar med dig till en arbetsplats och vilken kombination som då blir effektivast för dig. Du har säkerligen samlat på dig tillräckligt med erfarenhet i ditt arbetsliv för att avgöra vilka verktyg som är bäst för vilka jobb.

Genom att använda verktygsinlays kan du markant öka produktiviteten och effektiviteten.
Det finns sex bra anledningar till detta:

1. En perfekt överblick

I din hurtslåda i din bilinredning eller i din verktygslåda – du vet exakt var du hittar varje verktyg. Du har en perfekt överblick och du hittar snabbt det rätta verktyget.

2. Mindre tid på att leta

Allt har sin egen plats, vilket reducerar tiden du spenderar på att leta efter saker. Detta gör dig inte bara mer produktiv och effektiv, det gör också att du ser mer professionell ut inför kunden.

3. Skonsammare hantering och mindre som glöms bort

Det simpla faktum att varje utrustning har sin egna utskurna plats säkerställer att det hanteras mer försiktigt. Att lämna verktyg framme eller slarvigt slänga ner dem i en verktygslåda tillhör det förflutna Detta gör att verktyg och utrustning får en mycket längre livslängd eftersom de tas bättre om hand.

Dessutom är det svårare att glömma kvar dem. Det tvåfärgade skuminlägget består av en blå bas och ett svart övre lager vilket gör att man omedelbart ser om det saknas verktyg. Detta är speciellt viktigt där ingenting får lämnas kvar såsom livsmedelsindustrin eller flygplanskonstruktion.

Detta är naturligtvis även praktiskt i andra branscher tex före man börjar arbeta eller när tekniker byter bilar med varandra. Detta gör att en servicetekniker lätt kan se med ett ögonkast om alla verktyg är med i bilinredningen eller om något saknas innan de åker iväg.

För att inte tala om den ekonomiska aspekten, för skadade eller till och med förlorade verktyg är inte bara irriterande, det medför en onödig kostnad att ersätta dem. Med mySortimo inlay kan du öka livslängden på dina dyra verktyg och skydda dem från skador.

4. Snabbare uppstart

När du tänkt ut vilka verktyg du behöver för vilka jobb och sedan skapat och även märkt dina mySortimo inlays, kan du ta med rätt inlay vid rätt tillfälle. Detta innebär att din bilinredning snabbt kan konverteras för andra användningsområden. Att byta ett inlay med en verktygsupsättning mot en annan är mycket snabbare än att byta ut verktygen ett och ett. Ganska logiskt, eller hur?

Dessutom, strukturen och tydligheten som verktygsinlaysen automatiskt ger, gör att varje lärling eller nyanställd snabbt hittar det de letar efter. Detta spar dig i sin tur en hel del stress.


5. Undvik dubbletter

Precis som skuminlägget säkerställer att du inte glömmer något, säkerställer de även att du inte skaffar dubbletter. Hur då? Skuminlägget är ett organisatoriskt hjälpmedel för arbetsdagen: Föreställ dig en låda full med osorterade verktyg. Hur lång tid tar det dig att lista ut om du har rätt skruvmejsel med dig?

Hur ofta slänger du inte bara med en extra för att vara säker på att du har rätt verktyg med dig? Föreställ dig hur ofta detta händer och hur snabbt en sådan bil blir full av verktyg och lastutrymmet fylls med onödig vikt. Och hur många delar köps in två eller tre gånger även om det ligger en i en oanvänd låda? Det är tydligt här hur ett skuminlägg kan hjälpa dig spara tid och pengar.

6. Ergonomi

Strukturen i bilen och produkternas egenskaper, såsom de nedsänkta verktygsgreppen, säkerställer att alla verktyg kan kommas åt snabbt, enkelt och ergonomiskt.

Sist men inte minst: Tre speciella fördelar med mySortimo

Fördel 1:

mySortimo inlays kan alltid beställas från bara ett 1 inlägg i din skräddarsydda konfiguration till ett fast pris – oavsett hur många verktyg du vill inkludera. Du betalar endast engångspriset för inlägget.

Fördel 2:

Verktygsinlägg som du skapar, sparasditt personliga kontomySortimo.se så att du enkelt kan beställa fler eller skräddarsy dem när det passar dig. Detta är speciellt praktiskt om du köper en ny BOXX eller en ny bil eftersom du kan beställa extra inlägg med bara ett klick.

Fördel 3:

Självklart kan du även utrusta dina hurtslådor och SR-hurtslådor i SR5 eller en Globelyst bilinredning eller i dina WorkMo-moduler. För att göra det, välj helt enkelt “SR Hurtslåda”, “GL4 Hurtslåda”, “SR5 Hurtslåda” eller “WorkMo” i konfiguratorns första steg och sedan är det bara att designa på.

Nyfiken? Varför inte testa själv och konfigurera ditt egna skräddarsydda verktygsinlay!

Skriv kommentar

Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.

* Obligatoriska fält

Fyll i det obligatoriska fältet.

0 kommentarer

  • Det finns inga kommentarer än, bli först!
    Vi gläder oss åt din reaktion på detta bidrag.