Fill out my online form.

Från verkligheten – tre exempel för mySortimo inlay

Skräddarsydda verktygsinlays för specifika behov – mySortimo inlay erbjuder dig möjligheten att skapa verktygsinlägg för dina Sortimo-behållare som är speciellt designade och skräddarsydda till alla dina behov. I den här artikeln presenterar vi tre kunder från verkligheten.

I vår senaste blog-artikel gav vi dig sex bra anledningar att använda skuminlägg från mySortimo inlay. Men vi vill inte lämna det vid teoretiska möjliga applikationer. Idag vill vi visa dig, genom praktiska exempel, vilka konfigurationer som redan har skapats av våra kunder under första veckorna genom att använda mySortimo inlay.

Vi frågade Johannes Fendt, en tandtekniker som även bygger sitt eget hus, vad han hade för syfte med de inlägg som han konfigurerade och varför han valde mySortimo inlay:

Kundexempel #1 – mySortimo inlay i L-BOXX 136

Som ett stort BOSCH fan, föredrar jag att använda BOSCH 12V system i min verkstad hemma. Jag gillar att verktygen är smidiga och behändiga, men ändå förvånansvärt starka för sin storlek Den lilla BOSCH GSR skruvdragaren har funnits under lång tid men även små cirkelsågar, vinkelslipar och liknande blir mer och mer populära. För att kunna förvara de viktigaste och mest använda verktygen och tillbehören i min L-BOXX säkert  och smidigt, letade jag efter ett lämpligt inlägg för det. Då sprang jag på Sortimo’s online konfigurator, vilken låter mig designa skuminlägget för mitt innehåll precis som jag vill ha det:

Jag vill helt enkelt kunna förvara mina verktyg som praktiska set, smidigt men framför allt säkert. Därför konfigurerade jag ett inlägg för min L-BOXX som kan hålla min vinkelslip och min skruvdragare och laddaren, bits och totalt tre batterier.

Johannes Fendt bygger sitt hem

Konfiguratorn ger mig också minsta tillåtna avstånd mellan verktygen och varnar mig för kollisionsrisker. Därför kan ingenting gå fel med designen. Detta gör att jag kan använda utrymmet i min L-BOXX optimalt, även med ett skuminlägg, och allting har sin egen plats. 

Förutom Johannes Fendt, har vi även pratat med andra kunder och tittat på deras konfigurationer:

Kundexempel #2 – mySortimo inlay i SR5 hurtslåda

I det här exemplet vill kunden ha en central plats att förvara batterier i sin servicebil. Även här valde hantverkaren att använda ett skuminlägg från mySortimo inlay eftersom han kunde designa det exakt så individuellt som han behövde. Han har även möjligheten att spara sin skapade konfiguration på sitt personliga konto på mySortimo så att han kan beställa fler till andra bilar vid ett senare tillfälle om det behövs.

Istället för att förvara batterier och adaptrar utspridda i flera boxar, som tidigare, behövde de förvaras centralt, prydligt i en hurtslåda i bilinredningen så att de inte tar upp lika mycket plats. Kunden konfigurerade ett inlägg som passade till en hurtslåda i bredd 3 för till sin existerande bilinredning SR5.

Med mySortimo inlay är laddare, batterier och adaptrar inte bara snyggt och säkert förvarade, i slutet på arbetsdagen krävs bara ett ögonkast för att se att alla batterier är tillbaka på sin plats.

Kundexempel #3 – mySortimo inlay för en låda i en sContainer

Ett väldigt bra exempel är denna sContainer som är speciellt designad och utrustad för VVS-installationer. Den är placerad på byggarbetsplatser som vara i flera dagar eller veckor, så att viktiga maskiner, verktyg och montagematerial är säkert förvarat direkt på arbetsplatsen.

Denna sContainer innehåller en XL-BOXX, utrustad med en press från Rems. För att undvika att behöva bära den tunga pressen i en BOXX, valde kunden att konfigurera ett skräddarsytt skuminlägg från mySortimo inlay för lådan och SR5 hyllan under.

Den dyra pressen är välskyddad i skuminlägget och kan enkelt flyttas från lådan till XL-BOXXen vid behov. En ytterligare fördel: Eftersom sContainer’n ofta används av olika hantverkare, måste det vara enkelt att kontrollera att alla värdefulla verktyg är på plats när arbetsdagen är slut. Med mySortimo inlay är allt som behövs ett ögonkast eftersom det genast är uppenbart om något saknas.

Om du också vill förvara och transportera dina verktyg och utrustning säkert i dina Sortimo-behållare, testa mySortimo inlay konfigurator med en gång:

Skriv kommentar

Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.

* Obligatoriska fält

Fyll i det obligatoriska fältet.

0 kommentarer

  • Det finns inga kommentarer än, bli först!
    Vi gläder oss åt din reaktion på detta bidrag.