Fill out my online form.

Med Sortimo Inlays uppdaterar SAIT demonstrationsbilen

När Christophe Chrétien, chef för SAIT France, kontaktade Sortimo för utrustning av ett demonstrationsfordon med ett inredningssystem uppstod en ny utmaning och det var nödvändigt att komma med ett layoutkoncept som skulle imponera på sina professionella kunder.

SAIT France är ledande inom produktion av agglomererade slipmedel, som har varit verksamma i mer än 50 år. De är en viktig leverantör inom området tekniska slipmedel. Företaget är en av de fem främsta leverantörerna av bundna och tillämpade slipmedel i Frankrike. Deras distributionsnät har över 9,000 kunder till sitt förfogande i fyra stora produktkategorier som inkluderar slipmedel för metall, trä, konstruktion och bilreparationer.

Christophe Chrétien tillhandahöll en ganska enkel specifikation, som var beroende av vår expertis för den övergripande lösningen. Han ville ha bänkskivor som var tillräckligt höga för produktpresentation eller eventuell konsultation av broschyrer. Kraftfull, väldistribuerad belysning för presentationer och integrerad elförsörjning i fordonet för demos med maskiner.

Originaliteten i Sortimo-förslaget var att tänka som om kunden var en juvelerare, och att föreslå användningen av flera lådor utrustade med individuella skuminsatser där SAIT-produkter kunde belysas och presenteras på ett High-end sätt.

Efter att ha definierat kundens önskemål, innehållet i varje låda, var varje skuminsats sedan utformad med utskärningar som överensstämmer med formen på SAIT-produkter.

Runda utskärningar har gjorts för skivor av olika storlekar. Perforeringar har gjorts för roterande borstar av alla typer. Dessutom är namnet på företaget SAIT Frankrike även ingraverat på varje skuminsats.

För att genomföra utformningen av insatserna, metoden var densamma som för utskärandet för verktyg. Produkterna fotograferades och när bilderna laddades upp till mySortimo inlays plattform där insatserna designades.

För runda former gjorde det integrerade grafikverktyget det möjligt att skapa cirkulära utskärningar som passar perfekt till produkterna.

Fordonet färdas längs de franska vägarna under veckan för att delta i tekniska dagar i professionella verktyg och industriella leveransbutiker. Det gör det också möjligt att genomföra fullständiga demonstrationer för kunder med nyckelkonton.

Presentationen av produkterna är mycket övertygande eftersom den utförs i ett fordon som är utrustat på ett liknande sätt som de proffs som kommer att använda våra produkter. Vi vill betona kvaliteten på våra produkter, vad bättre än en Sortimo installation för att förmedla en professionell bild.

Christophe CHRETIEN Verkställande direktör SAIT France

Skriv kommentar

Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.
Fyll i det obligatoriska fältet.

* Obligatoriska fält

Fyll i det obligatoriska fältet.

0 kommentarer

  • Det finns inga kommentarer än, bli först!
    Vi gläder oss åt din reaktion på detta bidrag.