text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G Thermo

Artikelnr.:  1000011146 | Matchcode: LB 374 G THERMO
 • inkl. termoinsats
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • bekväm modell
 • kan integreras i fordonsinredningen
 • professionellt intryck hos kunden
 • Mått (L x B x H)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Vikt
  3,58 kg
 • Färg
  coolgrey
 • I lager klar att skickas inom 10 - 12 arbetsdagar
1 612,75 SEK

ink. 322,55 SEK moms (netto 1 290,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna L-BOXX 374 G är utrustad med en termoinsats som tack vare sin isolerande effekt skyddar ömtåliga byggkemikalier mot extrema temperaturer. Så kan du transportera exempelvis klister, akryl, silikon eller PU-skum skyddade mot kyla vid låga utomhustemperaturer så att du utan problem kan använda dem. Även när det är mycket varmt kan termoinsatsen användas för förvaring av kompriband och liknande.
Termoinsatsen består av en grundstomme och ett lockinlägg. Grundstommen kan utrustas valfritt med avdelare för att organiserat förvara produkter som måste transporteras upprättstående i L-BOXX. Lockinlägget har klämlister som lämpar sig optimalt för fixering av patronspetsar.
Innertemperaturen i L-BOXXen underskrider inte 0 °C vid en utgångstemperatur på 20 °C och en omgivningstemperatur på -10 °C i 10 timmar (vid fylld L-BOXX). På sätt har du alltid ditt arbetsmaterial bruksfärdigt och kan påbörja arbetet ute hos kunden omedelbart.

I den robusta L-BOXX 374 G transporterar du dina verktyg, material, kundmönster och arbetsredskap till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Den är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. På grund av olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa L-BOXX 374 G enligt tillämpning till dina branschspecifika krav.

Den högvärdiga och lätta L-BOXX 374 G är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast som skyddar innehållet mot skador och stänkvatten, förfogar över två snäpplås och dess lock kan belastas med upp till 85 kg, varigenom L-BOXX G även kan användas som fotsteg. På grund av färgsättningen är L-BOXX G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Med det ergonomiskt formade bärhandtaget i locket är L-BOXX 374 G flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet med vilket du sekundsnabbt kan ansluta ett valfritt antal L-BOXXar med varandra för att transportera flera L-BOXXar tillsammans. Detta besparar dig tid och kraft eftersom flera vändor mellan fordon och användningsplats hör till det förgångna med L-BOXX-familjen. På användningsplatsen kan L-BOXXarna separeras från varandra igen med endast en knapptryckning, så att du direkt och perfekt organiserad kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte enbart ditt dagliga arbete utan imponerar även på dina kunder.

L-BOXX 374 G kan naturligtvis integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo, så att dina verktyg och arbetsmaterial är säkert undanstuvade även under körningen och snabbt nära till hands vid ankomsten.

L-BOXX 374 G kan erhållas exklusivt från Sortimo. Den är kompatibel med hela L-BOXX-familjen som även innehåller L-BOXX G4 och L-BOXXar från våra partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer. Den tydliga fördelen för dig är att du kan använda ett system för alla L-BOXXar som både i fordonet och på användningsplatsen utgör ett enhetligt mobilitetskoncept och som därmed underlättar ditt arbete.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Innermått (L x B x H) 294,0 mm x 378,0 mm x 337,5 mm
Vikt 3,58 kg
Material(ien) ABS
PA6
EPP
Färg coolgrey
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna