text.skipToContent text.skipToNavigation

Metallväska DM 332 inkl. avdelarsats och ett set med insatslådor H31

Artikelnr.:  1000011072 | Matchcode: DM 332 TBL IB
 • utrustad med avdelarsats, mellanplan och set med insatslådor H31
 • Underlättar arbetet tack vare enhandsmanövrering
 • individuellt anpassningsbar interiör
 • kan integreras i alla transportlösningar från Sortimo
 • skumplastinsats minimerar störande ljud
 • Farbe
  Blå
 • Gewicht
  4,8 kg
 • Maße (LxBxH)
  445 x 360 x 105 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
1 175,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 1 302,50 SEK

ink. 235,00 SEK moms (netto 940,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I den slitstarka metallväskan DM 332 inkl. avdelarsats och ett set med insatslådor H31 transporterar du dina smådelar och verktyg på ett säkert sätt till arbetsplatsen för väskan är i den övre delen försedd med ett set med insatslådor (utrustning i insatslådor: 18x insatslådor 1x1 H31, 9x insatslådor 1x2 H31 och 3x insatslådor 2x2 H31 på mellanplan), där du kan förvara dina smådelar på ett säkert och översiktligt sätt.

Anordningen av insatslådorna kan ändras valfritt och enskilda insatslådor kan tas bort. Dessutom ger insatslådorna dig en bra översikt över dina smådelar och förbrukningsmaterial, varigenom de snabbt finns till hands och du alltid har koll på lagret.

I metallväskans nedre område finns en skiljeplåtsats som delar in väskan i fyra avdelningar. Arbetsmaterial och verktyg i olika storlekar kan stuvas in här säkert och transporteras på ett skonsamt sätt.

Har funnits i sortimentet sedan företaget grundades 1973 och är långtifrån old-school – metallväskan från Sortimo. Genom kontinuerlig vidareutveckling övertygar klassikern från Sortimo som pålitligt och praktiskt organisationssystem. På grund av olika praktiska utrustningsmöjligheter med insatslådor, skiljeplåtar eller skumplastinsatser samt tillgängligheten i fyra olika höjder anpassar sig metallväskan enkelt till dina branschspecifika behov och lämnar inget övrigt att önska. Inte ens hög nyttolast och tung utrustning utgör någon begränsning avseende funktionalitet. Bärkomfort, praktisk enhandsmanövrering med en anslagsvinkel på 120 grader för locket och den flexibla organisationen på insidan underlättar arbetet maximalt. Metallväskan kan utan problem integreras i fordonsinredningar från Sortimo och i WorkMo-moduler.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximale Zuladung in kg 12
Farbe Blå
Gewicht 4,8 kg
Innenmaße (LxBxH) 421,0 x 316,0 x 94,0 mm
Maße (LxBxH) 445 x 360 x 105 mm
Tiefe in mm 355 (Tiefe 4)
Material(ien) Stål
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK