text.skipToContent text.skipToNavigation

Metallväska KM 330

Artikelnr.:  5228390 | Matchcode: KM 330
 • Underlättar arbetet tack vare enhandsmanövrering
 • individuellt anpassningsbar interiör
 • kan integreras i alla transportlösningar från Sortimo
 • skumplastinsats minimerar störande ljud
 • bekväm modell
 • Färg
  Blå
 • Vikt
  3 kg
 • Mått (L x B x H)
  440 mm x 330 mm x 100 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
910,38 SEK

ink. 182,08 SEK moms (netto 728,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Metallväskan KM 330 övertygar som tillförlitligt, praktiskt och tidlöst ordningssystem. Tack vare de olika utrustningsmöjligheterna med insatslådor kan metallväskan KM 330 anpassas helt efter dina branschspecifika krav. Här kan du förvara förbrukningsmaterial och verktyg och transportera dem till arbetsplatsen på ett skonsamt sätt.

Bärkomfort, praktisk enhandsmanövrering med 120 graders anslagsvinkel i locket och flexibel ordning inuti underlättar optimalt i arbetet. I metallväskans lock sitter som standard en skumgummiinsats som förhindrar att innehållet i metallväskan åker runt och som dessutom skyddar mot skador.

Metallväskan kan utan problem integreras i Sortimos fordonsinredningar och WorkMo-moduler.

Anordningen av insatslådorna kan ändras valfritt och enskilda insatslådor kan tas bort. Dessutom har du med insatslådorna alltid koll på lagret av smådelar och förbrukningsmaterial. Därmed kan du i god tid reagera på underskott och undvika driftstopp.
Metallväskan övertygar som pålitligt och praktiskt organisationssystem. Hög nyttolast och tung utrustning utgör inte någon begränsning avseende funktionalitet. Praktisk enhandsmanövrering med en anslagsvinkel på 120 grader för locket och den flexibla organisationen på insidan underlättar arbetet maximalt. På grund av det ergonomiskt formade bärhandtaget på framsidan är metallväskan bekväm att hantera och erbjuder dig en synnerligen behaglig bärkomfort. Den standardmässiga lockinsatsen av skumplast isolerar insatslådorna uppåt och förhindrar därmed att innehållet däri blandas ihop.  Metallväskan kan utan problem integreras i fordonsinredningar från Sortimo och i WorkMo-moduler.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg Blå
Vikt 3 kg
Innermått (L x B x H) 316,0 x 421,0 x 94,0 mm
Mått (L x B x H) 440 mm x 330 mm x 100 mm
Djup i mm 355 (Djup 4)
Material(ien) Stål
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna