text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G inkl. 45 insatslådor H31

Artikelnr.:   1000011129 |  Matchcode: STB G 45STK H31 |  EAN: 4045294733421
 • Mellanplan för ordning på två nivåer
 • bekväm modell
 • Kostnadsbesparing tack vare lång hållbarhet
 • flexibel tack vare att det går att ta bort enstaka insatslådor
 • Alltid översikt över smådelar
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  350 x 440 x 80 mm
 • Vikt
  3,37 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
1 184,00 SEK

ink. 236,80 SEK moms (netto 947,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

T-BOXX G inkl. 45 insatslådor H31 innehåller ett mellanplan för ordning på två nivåer (utrustning i insatslådor uppe: 22x insatslådor 1x1 H31, 11x insatslådor 1x2 H31; utrustning i insatslådor nere: 12x insatslådor 2x2 H31). På så sätt kan du utrymmet i T-BOXX G optimalt för många olika smådelar.

T-BOXX G sörjer för överblick i ditt dagliga arbete! Tack vare det transparenta locket av polykarbonat har du alltid koll på dina smådelar och transporterar dessa till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Anordningen av insatslådorna kan ändras valfritt och enskilda insatslådor kan när som helst tas bort. Indelningen av T-BOXX G med satsen med insatslådor erbjuder dig en bra översikt över dina smådelar och förbrukningsmaterial. T-BOXX G är dock inte endast ett praktiskt ordnings- och transportsystem utan hjälper dig framför allt även till ett effektivt dagligt arbete. Å enda sidan slipper du därmed tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, å andra sidan har du alltid koll på ditt lager av smådelar så att du i god tid kan se när påfyllning krävs för att undvika driftstopp.

På grund av sin plaststruktur är T-BOXX G tillika ytterst lätt, robust och stöttålig och därmed lämplig för alla användningsområden. Under den dagliga hanteringen är T-BOXX G ett tacksamt hjälpmedel eftersom den kan bäras bekvämt i det gummerade handtaget, och den stora öppningsvinkeln på locket ger dig obegränsad åtkomst till ditt material.

T-BOXX G kan integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo och i WorkMo, och hjälper dig därmed att genomgående transportera dina smådelar från ditt lager via fordonet fram till användningsplatsen. T-BOXX G övertygar även genom mångfalden av fastsättningsmöjligheter. Genom den användbara upphängningsadaptern kan T-BOXX G utan problem fästas i din verkstad, i lastutrymmet och på fordonets dubbeldörrar. (Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 350 x 440 x 80 mm
Invändiga mått (LxWxH) 301 x 437 x 60 mm
Vikt 3,37 kg
Material(s) PP
PC
PS
Maximal belastning 10,4 kg
Variant inkl. ett set med insatslådor
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna