text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G inkl. 48 insatslådor H63

Artikelnr.:  6000010979 | Matchcode: STB G 48STK H63
 • inkl. ett set med insatslådor 48 st. H63
 • Alltid översikt över smådelar
 • bekväm modell
 • Kostnadsbesparing tack vare lång hållbarhet
 • flexibel tack vare att det går att ta bort enstaka insatslådor
 • Mått (L x B x H)
  350 mm x 440 mm x 80 mm
 • Vikt
  2,64 kg
 • Färg
  coolgrey
 • I lager klar att skickas 28.06.2022
693,00 SEK

ink. 138,60 SEK moms (netto 554,40 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

T-BOXX G inkl. 48 insatslådor H63 består av 48x insatslådor 1x1 H63 och är konstruerad för en mängd olika förbrukningsmaterial, t.ex. skruvar, muttrar och kopplingsklämmor.

T-BOXX G sörjer för överblick i ditt dagliga arbete! Tack vare det transparenta locket av polykarbonat har du alltid koll på dina smådelar och transporterar dessa till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Anordningen av insatslådorna kan ändras valfritt och enskilda insatslådor kan när som helst tas bort. Indelningen av T-BOXX G med satsen med insatslådor erbjuder dig en bra översikt över dina smådelar och förbrukningsmaterial. T-BOXX G är dock inte endast ett praktiskt ordnings- och transportsystem utan hjälper dig framför allt även till ett effektivt dagligt arbete. Å enda sidan slipper du därmed tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, å andra sidan har du alltid koll på ditt lager av smådelar så att du i god tid kan se när påfyllning krävs för att undvika driftstopp.

På grund av sin plaststruktur är T-BOXX G tillika ytterst lätt, robust och stöttålig och därmed lämplig för alla användningsområden. Under den dagliga hanteringen är T-BOXX G ett tacksamt hjälpmedel eftersom den kan bäras bekvämt i det gummerade handtaget, och den stora öppningsvinkeln på locket ger dig obegränsad åtkomst till ditt material.

T-BOXX G kan integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo och i WorkMo, och hjälper dig därmed att genomgående transportera dina smådelar från ditt lager via fordonet fram till användningsplatsen. T-BOXX G övertygar även genom mångfalden av fastsättningsmöjligheter. Genom den användbara upphängningsadaptern kan T-BOXX G utan problem fästas i din verkstad, i lastutrymmet och på fordonets dubbeldörrar. (Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 350 mm x 440 mm x 80 mm
Innermått (L x B x H) 301,0 x 437,0 x 60,0 mm
Vikt 2,64 kg
Material(ien) PP
PC
PS
Färg coolgrey
Maximal lastvikt i kilo 10,4
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna