text.skipToContent text.skipToNavigation

Boxinsats 31 mm för T-BOXX G

Artikelnr.:   1000011084 |  Matchcode: STB BES 31 G |  EAN: 4045294731892
 • passar för T-BOXXar G
 • skapar en indelning på två nivåer
 • delar in T-BOXX G över hela ytan
 • för att utrustas med insatslådor i höjden 31 mm
 • Mått (L x B x H)
  313 mm x 420 mm x 31 mm
 • Vikt
  0,83 kg
 • Färg
  Coolgrey
 • Kommer snart klar att skickas 03.04.2023
364,00 SEK

ink. 72,80 SEK moms (netto 291,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

För ännu mer ordning och maximalt utnyttjande av T-BOXX G finns ett mellanplan för T-BOXXar G. Med mellanplanet kan du dela in T-BOXX G i två nivåer som var och en kan utrustas med insatslådor.

Detta mellanplan delar in helt insidan av T-BOXX G. Den utgör ett lämpligt underlag för utrustning med insatslådor i höjden 31 mm på båda nivåerna. Det går också att ta ur mellanplanet och enskilda insatslådor ur T-BOXXen G så att du har dessa nära till hands.

T-BOXX G sörjer för överblick i ditt dagliga arbete! Tack vare det transparenta locket av polykarbonat har du alltid koll på dina smådelar och transporterar dessa till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Anordningen av insatslådorna kan ändras valfritt och enskilda insatslådor kan när som helst tas bort. Indelningen av T-BOXX G med satsen med insatslådor erbjuder dig en bra översikt över dina smådelar och förbrukningsmaterial. T-BOXX G är dock inte endast ett praktiskt ordnings- och transportsystem utan hjälper dig framför allt även till ett effektivt dagligt arbete. Å enda sidan slipper du därmed tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, å andra sidan har du alltid koll på ditt lager av smådelar så att du i god tid kan se när påfyllning krävs för att undvika driftstopp.

På grund av sin plaststruktur är T-BOXX G tillika ytterst lätt, robust och stöttålig och därmed lämplig för alla användningsområden. Under den dagliga hanteringen är T-BOXX G ett tacksamt hjälpmedel eftersom den kan bäras bekvämt i det gummerade handtaget, och den stora öppningsvinkeln på locket ger dig obegränsad åtkomst till ditt material.

T-BOXX G kan integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo och i WorkMo, och hjälper dig därmed att genomgående transportera dina smådelar från ditt lager via fordonet fram till användningsplatsen. T-BOXX G övertygar även genom mångfalden av fastsättningsmöjligheter. Genom den användbara upphängningsadaptern kan T-BOXX G utan problem fästas i din verkstad, i lastutrymmet och på fordonets dubbeldörrar. (Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 313 mm x 420 mm x 31 mm
Vikt 0,83 kg
Material(ien) stål
Färg Coolgrey
Passar till T-BOXX
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna