text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX vägghållare G

Artikelnr.:  6000011032 | Matchcode: I-WH G
 • robust och belastningsbar
 • Alltid översikt över smådelar
 • integrerat handtag
 • individuell bestyckning optimerar arbetsprocessen
 • kan integreras med transport- och BOXX-lösningar från Sortimo
 • Mått (L x B x H)
  354 mm x 322 mm x 46 mm
 • Vikt
  0,38 kg
 • Färg
  Coolgrey
 • Kommer snart klar att skickas inom 10 - 12 arbetsdagar
348,88 SEK

ink. 69,78 SEK moms (netto 279,10 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med i-BOXX-vägghållaren G kan samtliga i-BOXXar förvaras väl synliga och lättillgängliga i fordonet eller i verkstaden. i-BOXXen G fixeras i hållaren genom att helt enkelt sätta den på krokarna i nedtill och fälla den uppåt. Vägghållarens upplåsningsspak sitter alldeles nära handtaget till i-BOXX G så den går att lossa och tas ur med en hand.

Vägghållaren kan monteras på den perforerade aluminiumplåten eller på bakdörren till transportbilen. Den lämpar sig särskilt för i-BOXXar som du använder ofta eller i-BOXXar för nödfall som du i nödsituationer måste ha nära till hands.

i-BOXX 72 G är en praktisk, liten ordningshållare för smådelar som skruvar, pluggar eller exempelvis hylsor. Den har ett transparent lock som möjliggör ständig överblick över innehållet. Därmed besparas du tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, och dessutom har du alltid koll på ditt lager av smådelar. Du ser i god tid när en påfyllning krävs och undviker därmed dyra driftstopp. Förutom det stabila bärhandtaget har i-BOXX 72 G ytterst praktiska gejder på sidan. De ger i-BOXX en extra funktion med vilken den sömlöst kan infogas i L-BOXX-systemet: Med gejderna kan i-BOXX 72 G integreras som utdragslåda i LS-BOXXar och i-BOXX Rack, varigenom du kan använda i-BOXX som ett litet organisationshjälpmedel i det stora systemet och därmed underlätta ditt dagliga arbete. På grund av färgsättningen är i-BOXX 72 G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Praktiska tillbehör som vägghållaren ger ytterligare möjligheter att placera i-BOXX G nära till hands i ditt fordon eller din verkstad.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 354 mm x 322 mm x 46 mm
Vikt 0,38 kg
Material(ien) ABS
Färg Coolgrey
Passar till i-BOXX
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna