text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack G 3-fack med i-BOXXar 72

Artikelnr.:  1000011326 | Matchcode: I-RACK G 3 I72TE
 • Modul av 3 separata Racks inkl. lock och i-BOXXar
 • kompatibel med kompletta L-BOXX-system
 • bestyckningen går snabbt att byta ut
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • flexibelt utbyggbart ordningssystem
 • Färg
  coolgrey
 • Vikt
  6,5 kg
 • Mått (L x B x H)
  342 mm x 442 mm x 304 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
1 815,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 2 414,50 SEK

ink. 363,00 SEK moms (netto 1 452,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

i-BOXX Rack med 3 hyllor är en fast ansluten modul av tre separata Racks och är redan utrustad med tre i-BOXXar 72 G. Dessa är i sin tur utrustade med insatser för smådelar (7, 12, 16 fack). Den nedersta hyllan i enheten är ett aktivt element, vilket innebär att den kompletta hyllan vid behov kan klickas fast i L-BOXX-serien och sedan lossas igen.
Locket till i-BOXX Rack G fungerar som täckning upptill. Det har ett fällbart handtag och är självfallet kompatibelt med L-BOXX-systemet. Med det ergonomiskt formade handtaget kan du bära din i-BOXX Rack bekvämt till arbetsplatsen.

i-BOXX Rack G erbjuder maximal modularitet och flexibilitet. Racket är ett enskilt hylliknande fäste för en i-BOXX G eller en LS-utdragslåda 72 G, som kan kombineras och utökas i det närmaste obegränsat. På så sätt kan du arrangera en egen hylla för i-BOXXar och utdragslådor. Systemet växer helt enkelt med dina behov.
Det mobila hyllsystemet är fullständigt kompatibelt med hela L-BOXX-systemet och kan således valfritt kombineras och klickas fast med t.ex. L-BOXX eller LS-BOXX G och byggas ut till ett enhetligt system för smådelar och verktygssystem. Förutom integrationsmöjligheten i Sortimos fordonsinredning eller den individuella utbyggnaden med tillbehör har i-BOXX Rack G många andra funktioner från L-BOXX G. Dessutom har de enskilda elementen en kopplingsspak som tillåter att enskilda rack separeras från den övriga enheten. Därmed kan du anpassa i-BOXX Rack G till dina dagliga krav, och du behöver endast en transportlösning för att klara av alla utmaningar och skonar sålunda din plånbok.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Färg coolgrey
Vikt 6,5 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 342 mm x 442 mm x 304 mm
Material(ien) ABS
PA6
PC
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK