text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sats 1

Artikelnr.:  1000010761 | Matchcode: OS 1 WO 24-500
13 599,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 15 110,63 SEK

ink. 2 719,80 SEK moms (netto 10 879,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med denna sats står WorkMo-systemets kompletta flexibilitet till förfogande. Den lämpar sig både för att hålla ordning i verkstadsutrymmen och att användas på byggarbetsplatser. Hela modulen kan med hjälp av spaken i sidan tas isär i separata beståndsdelar, transporteras till arbetsplatsen och sedan sättas ihop igen.

Komponenterna i detalj:

1 x rullplatta 24: Med de fyra länkhjulen blir din WorkMo mobil – men tack vare de två låshjulen garanteras också att den står säkert under arbetet. Med en maximal belastning på upp till 120 kg och den helt platta ytan är rullplattan även ett perfekt hjälpmedel för andra slags transporter. Med de två ProSafe-surrningspunkterna som är integrerade i plattan kan du dessutom fixera de föremål som ska transporteras.

- 1 x WorkMo 24-500 med fyra T-BOXXar: De fyra T-BOXXarna är utrustade med ett set med insatslådor 16 st. H63 S och ett sortiment med uttagbara smådelsinsatser i olika storlekar. På så sätt har du ordning på skruvar, plugg m.m. och slipper att de hamnar i en röra. Tack vare det transparenta locket har du alltid överblick över innehållet i varje BOXX och vet exakt hur mycket som finns kvar. Du slipper därmed gå tillbaka för att hämta material som du har glömt.

- 1 x WorkMo 24-500 med 2 utdragslådor & MultiSlide inkl. L-BOXX 136 G4: Denna WorkMo är med sina två utdragslådor och MultiSlide den idealiska kombinationslösningen, som erbjuder såväl strukturerad ordning i de båda utdragslådorna som flexibilitet genom den bärbara L-BOXX 136 G4. MultiSlides utdragsplatta kan dras ut helt och hållet vilket gör att du har full åtkomst till innehållet i L-BOXXen.

- 2 x avdelarsatser för utdragslådor: Med avdelarna kan utdragslådorna delas in i enskilda fack – på så sätt har du översikt och sparar tid. Dessutom finns i paketet två antiglidmattor för utdragslådor. Dessa minskar skrammel och skyddar både innehållet och själva lådan mot skador.

- 4 x perforerad aluminiumplåt WorkMo 500: De perforerade aluminiumplåtarna som hängs i WorkMo-modulens sidodelar är utrustade med Sortimos hålrutnät. På så sätt kan du även utrusta WorkMo med tillbehören till sidoväggen i aluminium i Sortimos fordonsinredningar.

- 1 x förvaringsfack: Med förvaringsfacket för sidoväggen utökar du förvaringsutrymmet ytterligare i WorkMo. Facket kan skruvas fast på valfritt ställe på WorkMos sidoväggar för snabb åtkomst till innehållet. En ytterligare fördel: På framsidan av förvaringsfacket sitter en klämlist för verktyg där du kan placera handverktyg som du använder ofta.

- 1 x arbetsskiva WorkMo 24: Med skivan kompletterar du den mobila arbetsstationen. Skivan kan monteras efter behov och sedan lossas igen. På arbetsskivan av massiv bok-multiplex kan du enkelt och säkert genomföra mindre arbeten oavsett om du är hemma, i verkstaden eller ute på byggarbetsplatsen.

 

Flexibilitet och multifunktionalitet som bara WorkMo erbjuder!

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 100
Rasterbredd 2
Rasterdjup 4
Vikt 47,4 kg
Maximal lockbelastning i kilo 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK