text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sats 3

Artikelnr.:  1000010763 | Matchcode: OS 3 WO 24-500
21 185,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 23 540,00 SEK

ink. 4 237,00 SEK moms (netto 16 948,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med detta kompletta WorkMo-paket är du på byggarbetsplatsen rustad för alla eventualiteter. Med den står en fullvärdig arbetsplats till förfogande – överallt! Genom att lossa anslutningen mellan modulerna får man lätthanterliga separata komponenter som bekvämt går att transportera till valfria arbetsplatser. Genom otaliga fastspänningsmöjligheter arbetar du på ett säkert sätt och får ett professionellt resultat.

Komponenterna i detalj:

1 x rullplatta 24: Med de fyra länkhjulen blir din WorkMo mobil – men tack vare de två låshjulen garanteras också att den står säkert. Med en maximal belastning på upp till 120 kg och den helt platta ytan är rullplattan även ett perfekt hjälpmedel för andra slags transporter. Med de två ProSafe-surrningspunkterna som är integrerade i plattan kan du dessutom fixera de föremål som ska transporteras.

- 1 x WorkMo 24-500 med fyra T-BOXXar: De fyra T-BOXXarna är utrustade med ett set med insatslådor 16 st. H63 S och ett sortiment med uttagbara smådelsinsatser i olika storlekar. På så sätt har du ordning på skruvar, plugg m.m. och slipper att de hamnar i en röra. Tack vare det transparenta locket har du alltid full överblick över innehållet i varje BOXX och vet exakt hur mycket som finns kvar. Du slipper därmed gå tillbaka för att hämta material som du har glömt.

- 1 x WorkMo 24-500 med 4 utdragslådor: I de fyra utdragslådorna kan dina smådelar och verktyg förvaras på ett snyggt och prydligt sätt. Med de medföljande avdelarsatserna (4 st.) kan utdragslådorna delas in ytterligare. Dessutom finns i paketet fyra antiglidmattor för utdragslådor. Dessa minskar skrammel och skyddar både innehållet och själva lådan mot skador.

- 1 x arbetsbord, perforerat: Det perforerade arbetsbordet fulländar satsen till en fullvärdig arbetsbänk. Bordet är på ena sidan utrustat med ett fällbart stödben och har på andra sidan en låsmekanism som gör att bordet låser fast på ovansidan av WorkMo. Det perforerade arbetsbordet har systemhålning på 20 mm, som används för att sätta fast anslagsstift och insticksstift eller spännanordningar som skruvtvingar och plattspännare. Bordsskivan består av högklassig bok-multiplex och kantas av en aluminiumprofil med spår där skruvtvingar kan sättas i. På så sätt har du fler möjligheter att fixera arbetsstycken i olika storlekar på arbetsbordet. Även tillbehör som förvaringsfack för insatslådor kan sättas på aluminiumprofilen – på så sätt har du alla smådelar du behöver nära till hands. I satsen finns redan plattklämma och anslagsstift (vardera i tvåpack) samt två skruvtvingar. Den perfekta mobila arbetsplatsen!

- 4 x perforerad aluminiumplåt WorkMo 500: De perforerade aluminiumplåtarna som hängs i WorkMo-modulens sidodelar är utrustade med Sortimos hålrutnät. På så sätt kan du även utrusta WorkMo med tillbehören till sidoväggen i aluminium i Sortimos fordonsinredningar. 

- 1 x 4-vägs strömförsörjning IP44 04-7 WorkMo: Nu slipper du dra ut kontakter när du byter till annat redskap! Med strömförsörjningen för WorkMos sidovägg står fyra uttag till förfogande. På så sätt säkerställer du ett optimalt, tidssparande arbetsflöde.

- 1 x förvaringsfack: Med förvaringsfacket för sidoväggen utökar du förvaringsutrymmet ytterligare i WorkMo. Facket kan skruvas fast på valfritt ställe på WorkMos sidoväggar för snabb åtkomst till verktyg och arbetsutrustning. En ytterligare fördel: På framsidan av förvaringsfacket sitter en klämlist för verktyg där du kan placera handverktyg som du använder ofta.

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

 

 

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 100
Rasterbredd 2
Rasterdjup 4
Vikt 71,5 kg
Maximal lockbelastning i kilo 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK