text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sats 4 inkl. batteridriven Bosch-skruvdragare

Artikelnr.:  1000010769 | Matchcode: OS 4 WO 24-750
  • mobil arbetsplats
  • inklusive batteridriven Bosch-skruvdragare
  • maximal flexibilitet under arbetsdagen
  • praktiskt, komplett paket
  • bekymmersfritt, snabbt och flexibelt arbete
13 689,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 15 216,13 SEK

ink. 2 737,80 SEK moms (netto 10 951,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna WorkMo-sats ger maximalt med flexibilitet under arbetsdagen. För BOXXarna i systemet kan bytas ut flexibelt, vilket gör att utrustningen i din WorkMo kan anpassas beroende på vilka arbetsuppgifter du utför. Höjdpunkten: I paketet ingår en batteridriven Bosch GSR 18 V-EC WLC-skruvdragare.

Komponenterna i detalj:

- 1 x rullplatta 24: Med de fyra länkhjulen blir din WorkMo mobil – men tack vare de två låshjulen garanteras också att den står säkert under arbetet. Med en maximal belastning på upp till 120 kg och den helt platta ytan är rullplattan även ett perfekt hjälpmedel för andra slags transporter. Med de två ProSafe-surrningspunkterna som är integrerade i plattan kan du dessutom fixera de föremål som ska transporteras.

- 1 x WorkMo 24-750 med 8 väskskenor: Denna WorkMo är utrustad med 8 väskskenor på vilka BOXXar och väskor kan förvaras på ett säkert sätt. I WorkMo finns plats för maximalt tre L-BOXXar 136 och en L-BOXX 102.

- 1x Bosch L-BOXX 136 G4 inkl. Bosch GSR 18 V-EC WLC: Bosch batteridrivna borrskruvdragare GSR 18 V-EC har olika innovativa funktioner. Och när det gäller laddning tar Bosch nya vägar: Med Wireless Charging-systemet går batteriet att ladda utan kabel. Laddningen startar omedelbart efter att batteriet har ställts på laddningsstationen. Självfallet kan batteriet sitta kvar i enheten. Ställ skruvdragaren på laddaren efter avslutat arbete och slipp tänka på att byta batteriet. Dessutom har den vissa andra funktioner som KickBack Control eller Electronic Cell Protection som skyddar batteriet mot överbelastning resp. överhettning.

Tips! I samband med en L-BOXX Wireless Charging Bay kan tack vare en speciell insats i L-BOXX:en batteriet även laddas under körningen. Du slipper därmed överraskningar som oladdade batterier på byggarbetsplatsen.

Förutom integreringen av den batteridrivna skruvdragaren i L-BOXX:en står också alla övriga funktioner till förfogande. Till exempel det innovativa klicksystemet som gör att man kan sätta ihop flera BOXXar till en enhet eller den fulla kompatibiliteten med Sortimos fordonsinredningar.

- 2 x L-BOXXar 136 G4 och 1 x L-BOXX 102 G4: I den robusta L-BOXXen transporterar du verktyg, arbetsmaterial, varuprov och utrustning på ett säkert och organiserat sätt till arbetsplatsen. Tack vare de olika utrustningsmöjligheterna kan L-BOXXarna anpassas efter olika krav. Gör i ordning sortiment för olika arbetsområden och sedan kan du flexibelt bestämma vilka BOXXar du ska ta med i din WorkMo just den dagen.

- 1 x arbetsskiva WorkMo 24: Med skivan kompletterar du den mobila arbetsstationen. Arbetsskivan kan monteras efter behov och sedan lossas igen. På arbetsskivan av massiv bok-multiplex kan du enkelt och säkert genomföra mindre arbeten oavsett om du är hemma, i verkstaden eller ute på byggarbetsplatsen.

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 100
Rasterbredd 2
Rasterdjup 4
Vikt 26,1 kg
Maximal lockbelastning i kilo 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK