text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sats 5

Artikelnr.:  1000010770 | Matchcode: OS 5 WO 24-750
  • Mobilitet även på ojämnt underlag
  • integrerad lastsäkring
  • översiktlighet tack vare utdragslådor och BOXXar
  • praktiskt, komplett paket
  • bekymmersfritt, snabbt och flexibelt arbete
10 529,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 11 700,75 SEK

ink. 2 105,80 SEK moms (netto 8 423,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Behöver du i ditt arbetet ofta transportera arbetsutrustning på ojämna underlag? Då är denna WorkMo precis den rätta för dig!

Komponenterna i detalj:

1 x AluCaddy hopfällbar: Med hopfällbara AluCaddy transporterar du enkelt och effektivt WorkMo, dina BOXXar och skrymmande last till arbetsplatsen. AluCaddy har en maxlast på 150 kg och är ett praktiskt hjälpmedel för daglig transport av material.

Caddy är gjord av aluminium och därmed mycket stabil, men samtidigt lätt och enkel att transportera. Tack vare den praktiska hopfällningsfunktionen kan den förvaras platssparande i fordonet. Med ett par handgrepp är transportsystemet redo att användas.

Med den fixeringssats som medföljer i satsen kan du använda ProSafe-lastsäkringssystemet även för AluCaddy. I de båda surrningsöglorna kan man kroka i ProSafe-surrningsbandoch fixera lasten som transporteras på AluCaddy.

1 x WorkMo 24-750 med utdragslåda & väskskenor inkl. 4 T-BOXXar: Denna WorkMo är med sina två utdragslådor och fyra T-BOXXar den idealiska kombinationslösningen, som erbjuder såväl strukturerad ordning i de båda utdragslådorna som flexibilitet genom de bärbara L-BOXXarna. Dessutom ingår i leveransen två avdelarsatser som gör att du kan dela in utdragslådorna ytterligare. Antiglidmattorna minskar skrammel och skyddar både innehållet och själva lådan mot skador.

De fyra T-BOXXarna sitter på väskskenor i WorkMo och är vardera utrustade med satser med insatslådor H, ett sortiment med uttagbara smådelsinsatser i olika storlekar. På så sätt har du ordning på skruvar, plugg m.m. och slipper att de hamnar i en röra. Tack vare det transparenta locket har du alltid full överblick över innehållet i de olika T-BOXXarna och vet exakt hur mycket som finns kvar. Du slipper därmed gå tillbaka för att hämta material som du har glömt.

- 2 x perforerad aluminiumplåt WorkMo 750: De perforerade aluminiumplåtarna som hängs i WorkMo-modulens sidodelar är utrustade med Sortimos hålrutnät. På så sätt kan du även utrusta WorkMo med tillbehören till sidoväggen i aluminium i Sortimos fordonsinredningar.

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 100
Rasterbredd 2
Rasterdjup 4
Vikt 32,9 kg
Maximal lockbelastning i kilo 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK