text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 44-750 sats 1

Artikelnr.:  1000010772 | Matchcode: OS 1 WO 44-750
  • Professionellt arbete i verkstaden
  • Utdragslådor med avdelare – fullständig ordning och reda
  • mobil arbetsplats tack vare rullskena
  • praktiskt, komplett paket
  • bekymmersfritt, snabbt och flexibelt arbete
15 245,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 16 939,13 SEK

ink. 3 049,00 SEK moms (netto 12 196,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna WorkMo-sats är den rätta lösningen för alla som behöver en mobil arbetsplats med massor av förvaringsutrymme i sin verkstad. WorkMo med sina 5 utdragslådor, rullskenorna och arbetsskivan erbjuder just det.

Komponenterna i detalj:

- 1 x rullskenor WorkMo: Rullskenorna skruvas fast på modulen och ger WorkMo permanent mobilitet. Två av de fyra hjulen är utrustade med lås vilket gör att modulen vid behov också står stadigt.

- 1 x WorkMo 44-750 med 5 utdragslådor: I de fem utdragslådorna i tre olika höjder kan dina smådelar och verktyg förvaras på ett prydligt och lättåtkomligt sätt. De avdelarsatser (5 st.) som ingår i paketet gör att du kan dela in utdragslådorna på ett översiktligt sätt. Dessutom finns i paketet tre antiglidmattor för utdragslådor. Dessa minskar skrammel och skyddar både innehållet och själva lådan mot skador.

- 1 x arbetsskiva WorkMo 44: Med skivan kompletterar du den mobila arbetsstationen. Arbetsskivan kan monteras efter behov och sedan lossas igen. På arbetsskivan av massiv bok-multiplex kan du enkelt och säkert genomföra mindre arbeten oavsett om du är hemma, i verkstaden eller ute på byggarbetsplatsen.

- 2 x perforerad aluminiumplåt WorkMo 750: De perforerade aluminiumplåtarna som hängs i WorkMo-modulens sidodelar är försedda med hål för fastsättning av tillbehör. På så sätt kan du även utrusta WorkMo med tillbehören till sidoväggen i aluminium i Sortimos fordonsinredningar.

- 1 x förvaringsfack: Med förvaringsfacket för sidoväggen utökar du förvaringsutrymmet ytterligare i WorkMo. Facket kan skruvas fast på valfritt ställe på WorkMos sidoväggar för snabb åtkomst till verktyg och arbetsutrustning. En ytterligare fördel: På framsidan av förvaringsfacket sitter en klämlist för verktyg där du kan placera handverktyg som du använder ofta.

- 1 x förvaringsbord sidovägg 14-9 WorkMo: Den skapar extra förvaringsyta för verktyg och förbrukningsmaterial så att hela arbetsskivan står till förfogande för arbeten. Bordet kan skruvas fast på valfri position i hålrutnäten på WorkMos sidor.  

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 100
Rasterbredd 4
Rasterdjup 4
Vikt 54,1 kg
Maximal lockbelastning i kilo 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK