text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 136 inkl. WK1 och Gedore verktygsinsats SHK

Artikelnr.:  1000005191 | Matchcode: LB136 WK1 G WE SHK
 • inkl. Gedore verktygsinsats SHK
 • inkl. verktygskort 1
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i fordonsinredningen
 • robust och belastningsbar
 • Färg
  Grå-vit
 • Vikt
  6,50 kg
 • Mått (L x B x H)
  445 x 357 x 152 mm
 • Varan har utgått 6 st kvar i lager
4 225,50 SEK

6 545,00 SEK

ink. 845,10 SEK moms (netto 3 380,40 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I den robusta L-BOXXen 136 transporterar du dina verktyg på ett säkert och organiserat sätt till arbetsplatsen. Denna L-BOXX 136 är utrustad med ett skumgummiinlägg med verktyg från Gedore, som är perfekta för rörmokare. Med skumgummiinlägget kan verktyg transporteras på ett välorganiserat, översiktligt och skonsamt sätt. Dessutom märker du på arbetsplatsen direkt om något fattas - och glömmer inget. Hela verktygsinsatsen kan vid behov även integreras i L-BOXX 102, utdragslådorna i Sortimos fordonsinredning och WorkMo-utdragslådor (med innermått från BxDxH: 418 x 314 x 89 mm) samt MultiPack.

Dessutom sitter i locket till L-BOXXen ett verktygskort som på grund av sina gummiöglor och fickor erbjuder optimala förvaringsmöjligheter för handverktyg. Därmed har du alltid dina verktyg nära till hands och kan med en blick se att allt finns på plats. På så sätt glömmer du inget på arbetsplatsen eller i verkstaden.

Följande verktyg ingår i skumgummiinlägget:

- 1 universaltång

- 1 spårskruvmejsel

- 1 PH krysspårskruvmejsel

- 1 monteringsnyckel M10

- 1 rörnyckel 275 mm

- 1 hörnrörtång 1"

- 1 insexnyckelsats

- 1 kranmutternyckel 260 mm

- 5 dubbel U-nyckel från 10 till 22 mm

Den högklassiga och lättviktiga L-BOXXen är tillverkad i stöt- och slagtålig ABS-plast, skyddar innehållet mot vattenstänk, har två snäpplås och ett lock som kan belastas upp till 85 kg, vilket gör att L-BOXX även kan användas att kliva på. Tack vare de ergonomiskt formade handtagen i locket och på framsidan är L-BOXX flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet, med vilket du kan koppla samman valfritt antal L-BOXXar för att kunna transportera flera L-BOXXar samtidigt. Detta sparar tid och kraft, för med L-BOXX-familjen slipper du nu att springa fram och tillbaka mellan bilen och arbetsplatsen med material. På arbetsplatsen kan sedan L-BOXXarna kopplas från varandra med en knapptryckning så att du omedelbart och på ett organiserat sätt kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte bara din arbetsvardag utan imponerar också på kunden.

L-BOXXen kan naturligtvis integreras i alla Sortimos fordonsinredningar vilket gör att du kan förvara verktyg och arbetsmaterial på ett säkert sätt under körningen och har dem nära till hands när du kommer fram.

Även partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer använder Sortimo L-BOXX som förpackning för sina maskiner, verktyg och förbrukningsprodukter, vilka självfallet har samma egenskaper, till exempel klicksystemet. Med L-BOXX-familjen kan du därmed dra nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg Grå-vit
Vikt 6,50 kg
Innermått (L x B x H) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Mått (L x B x H) 445 x 357 x 152 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maximal lockbelastning i kilo 85
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK