text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238

Artikelnr.:  121014676 | Matchcode: LB 238
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i fordonsinredningen
 • robust och belastningsbar
 • bekväm modell
 • individuellt konfigureringsbar interiör
 • Färg
  Grå-vit
 • Vikt
  2,73 kg
 • Mått (L x B x H)
  440 mm x 370 mm x 253 mm
 • Varan har utgått 14 st kvar i lager
545,40 SEK

839,00 SEK

ink. 109,08 SEK moms (netto 436,32 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I den robusta L-BOXX 238 transporterar du verktyg, arbetsmaterial, varuprov och utrustning på ett säkert och organiserat sätt till arbetsplatsen. Det är den optimala transport- och förvaringslösningen för hantverk, industri och service. Tack vare olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa L-BOXX 238 efter branschspecifika behov. 

Den högklassiga och lättviktiga L-BOXXen är tillverkad i stöt- och slagtålig ABS-plast, skyddar innehållet mot vattenstänk, har två snäpplås och ett lock som kan belastas upp till 85 kg, vilket gör att L-BOXX även kan användas att kliva på. Tack vare de ergonomiskt formade handtagen i locket är L-BOXX flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet, med vilket du kan koppla samman valfritt antal L-BOXXar för att kunna transportera flera L-BOXXar samtidigt. Detta sparar tid och kraft, för med L-BOXX-familjen slipper du nu att springa fram och tillbaka mellan bilen och arbetsplatsen med material. På arbetsplatsen kan sedan L-BOXXarna kopplas från varandra med en knapptryckning så att du omedelbart och på ett organiserat sätt kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte bara din arbetsvardag utan imponerar också på kunden.

L-BOXXen kan naturligtvis integreras i alla Sortimos fordonsinredningar vilket gör att du kan förvara verktyg och arbetsmaterial på ett säkert sätt under körningen och har dem nära till hands när du kommer fram.

Även partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer använder Sortimo L-BOXX som förpackning för sina maskiner, verktyg och förbrukningsprodukter, vilka självfallet har samma egenskaper, till exempel klicksystemet. Med L-BOXX-familjen kan du därmed dra nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Färg Grå-vit
Vikt 2,73 kg
Innermått (L x B x H) 378,0 x 304,0 x 200,5 mm
Mått (L x B x H) 440 mm x 370 mm x 253 mm
Material(ien) ABS
PA6
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK