text.skipToContent text.skipToNavigation

L-Boxx 136 inkl. verktygskort 1

Artikelnr.:  121015578 | Matchcode: LB 136 WK1 SET
 • inkl. verktygskort 1
 • inkl. ett set med insatslådor H3
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i fordonsinredningen
 • robust och belastningsbar
 • Färg
  Grey-White
 • Vikt
  3,59 kg
 • Mått (L x B x H)
  445 x 360 x 151 mm
 • Varan har utgått 2 st kvar i lager
910,43 SEK
1 409,00 SEK

ink. 182,09 SEK moms (netto 728,34 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Den robusta L-BOXX 136 är utrustad med två ordningshållare: verktygskortet 1 och setet med insatslådor H3.

Verktygskortet 1 är redan monterat i locket till L-BOXX och erbjuder på grund av sina gummiöglor och fickor optimala förvaringsmöjligheter för handverktyg som skruvmejslar, tänger m.m. Därmed har du alltid dina verktyg nära till hands och kan med en blick se att allt finns på plats. På så sätt glömmer du inget på arbetsplatsen eller i verkstaden.

Det perfekta komplementet till detta är setet med insatslådor H3 (utrustning i insatslådor: 2 x insatslådor U3 grå inkl. 6 avdelare, 2 x insatslådor A3 röd, 3 x insatslådor B3 gul, 2 x insatslådor C3 blå, 1 x insatslåda D3 grön, 2 x insatslådor F3 orange), som redan är integrerade i L-BOXXen. I de olika stora insatslådorna kan du transportera förbrukningsmaterial som skruvar på ett organiserat sätt. På arbetsplatsen har du tack vare indelning en bra översikt över smådelar och förbrukningsmaterial och har dem snabbt nära till hands. Dessutom vet du exakt hur mycket förbrukningsmaterial du har kvar och kan i god tid göra efterbeställningar. Insatslådornas placering kan ändras efter behov och de enskilda lådorna kan också tas ut separat.

Den högklassiga och lättviktiga L-BOXXen är tillverkad i stöt- och slagtålig ABS-plast, skyddar innehållet mot vattenstänk, har två snäpplås och ett lock som kan belastas upp till 85 kg, vilket gör att L-BOXX även kan användas att kliva på. Tack vare de ergonomiskt formade handtagen i locket och på framsidan är L-BOXX flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet, med vilket du kan koppla samman valfritt antal L-BOXXar för att kunna transportera flera L-BOXXar samtidigt. Detta sparar tid och kraft, för med L-BOXX-familjen slipper du nu att springa fram och tillbaka mellan bilen och arbetsplatsen med material. På arbetsplatsen kan sedan L-BOXXarna kopplas från varandra med en knapptryckning så att du omedelbart och på ett organiserat sätt kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte bara din arbetsvardag utan imponerar också på kunden.

L-BOXXen kan naturligtvis integreras i alla Sortimos fordonsinredningar vilket gör att du kan förvara verktyg och arbetsmaterial på ett säkert sätt under körningen och har dem nära till hands när du kommer fram.

Även partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer använder Sortimo L-BOXX som förpackning för sina maskiner, verktyg och förbrukningsprodukter, vilka självfallet har samma egenskaper, till exempel klicksystemet. Med L-BOXX-familjen kan du därmed dra nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg Grey-White
Vikt 3,59 kg
Innermått (L x B x H) 378 x 311 x 99 mm
Mått (L x B x H) 445 x 360 x 151 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maximal lockbelastning i kilo 85
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK