text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 Service TK1

Artikelnr.:  1000002164 | Matchcode: LS 306 TK1
 • inkl. i-BOXX 53 med ett set med insatslådor C44
 • inkl. LS-utdragslåda 92
 • inkl. ett set med insatslådor K3
 • inkl. verktygskort 1
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • Farbe
  Grå-vit
 • Gewicht
  6,85 kg
 • Maße (LxBxH)
  442 x 357 x 321 mm
 • Varan har utgått 11 st kvar i lager
1 362,45 SEK
2 109,00 SEK

ink. 272,49 SEK moms (netto 1 089,96 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I den robusta L-BOXXen transporterar du dina smådelar på ett säkert och organiserat sätt till arbetsplatsen eftersom det övre facket i denna LS-BOXX är försedd med ett set med insatslådor G3 (utrustning i insatslådor: 2 x insatslådor U3 grå inkl. 3 avdelare, 2 x insatslådor G3 mörkgrön, 1 x insatslåda B3 gul, 1 x F3 orange). Insatslådorna går att ta ur separat vilket ger flexibilitet i arbetsvardagen. I de olika insatslådorna kan du då sammanställa material för återkommande arbeten och sedan ta ut lådan ur LS-BOXXen och ta med dig den till arbetsplatsen. Genom att dela in LS-BOXXen med olika insatslådor får du översikt över smådelar och förbrukningsmaterial, har dem nära till hands och vet alltid exakt hur mycket du har kvar av materialet. 

Med verktygskortet som är monterat i locket har du en lösning i L-BOXXen som skapar ordning på dina verktyg. Verktygskortets gummiöglor och fickor är optimala förvaringsmöjligheter för handverktyg som skruvmejslar, tänger m.m. Därmed har du alltid dina verktyg nära till hands och kan med en blick se att allt finns på plats.

De underliggande facken med styrskenor är utrustade med en i-BOXX 53 samt insatslådor och en LS-utdragslåda 92. På arbetsplatsen har du därmed förutom dina verktyg alltid passande monteringsmaterial och arbetsutrustning nära till hands. Med välorganiserade lådor slipper du leta och springa fram och tillbaka till bilen och gör ett proffsigt intryck hos kunden.

i-BOXX 53 inkl. ett set med insatslådor C44 (utrustning i insatslådor: 5 x insatslådor A44 röd, 2 x insatslådor B44 gul, 4 x insatslådor C44 blå, 1 x insatslåda I44 grå inkl. 2 avdelare) är en liten och intelligent möjlighet för sortering och säker transport av smådelar. Den stora fördelen med i-BOXXen: Den har ett transparent lock, vilket gör att du alltid ser innehållet och därmed alltid har överblick över hur mycket material som finns kvar. I setet med insatslådor kan du sortera exempelvis monteringsmaterial i i-BOXXen.

I skenan under i-BOXXen befinner sig en LS-utdragslåda 92, där du kan förvara större verktyg och arbetsmaterial på ett säkert sätt. Tack vare utdragsfunktionen är det enkelt att komma åt innehållet i LS-utdragslådan. 

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximale Zuladung in kg 12
Farbe Grå-vit
Gewicht 6,85 kg
Innenmaße (LxBxH) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Maße (LxBxH) 442 x 357 x 321 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maximale Deckelbelastung in kg 85
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK