text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 136 inkl. Bosch GSR 18 V-60 C

Artikelnr.:  6000003536 | Matchcode: WLC LB GSR 18 V-EC
 • laddar batteridrivna enheter tidssparande under färd
 • inkl. 1 x insats för trådlös laddning
 • inkl. 1 x Bosch borrskruvdragare GSR 18 V-EC
 • inkl. 2 x 4,0 Ah-batteri
 • inkl. 1 x laddningsstation för trådlös laddning
 • Färg
  Bosch blå
 • Vikt
  5,95 kg
 • Mått (L x B x H)
  440 x 370 x 160 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
7 635,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 8 478,63 SEK

ink. 1 527,00 SEK moms (netto 6 108,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Använd körtiden till att ladda dina elektriska enheter. I den robusta L-BOXX 136 transporterar du dina batteridrivna enheter säkert till arbetsplatsen och laddar dem samtidigt. Du är därmed oberoende av fasta laddningstider i uttag vilket gör att du sparar tid och slipper planera för laddningstider. Laddandet under körtiden ger ett väsentligt mer effektivt arbetsflöde och minskar risken att komma fram till en arbetsplats med ett oladdat elektriskt verktyg.

L-BOXX 136 är utrustad med en trådlös laddare och det praktiska Bosch Wireless Charging-inlägget som möjliggör en säker induktiv laddning under körningen. Dessutom håller L-BOXX-inlägget Bosch batteridrivna borrskruvdragare GSR 18 V-EC inklusive två 4,0 Ah-batterier på plats.

Bosch batteridrivna borrskruvdragare GSR 18 V-EC har olika innovativa funktioner: precisionskopplingen förhindrar överskruvning och vid plötslig blockering stannar motorn genom KickBack Control. Dessutom skyddar Bosch Electronic Cell Protection batteriet mot överbelastning och överhettning. Den trådlösa laddaren möjliggör en tidssparande och flexibel laddning av din elektroniska utrustning under färd.

Den högklassiga och lättviktiga L-BOXX i Bosch Professional Design är tillverkad i stöt- och slagtålig ABS-plast, den skyddar innehållet mot vattenstänk, har två snäpplås och locket kan belastas upp till 85 kg, vilket gör att L-BOXX även kan användas att kliva på. Tack vare de ergonomiskt formade handtagen i locket och på framsidan är L-BOXX flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet, med vilket du kan koppla samman valfritt antal L-BOXXar för att kunna transportera flera L-BOXXar samtidigt. Detta sparar tid och kraft, för med L-BOXX-familjen slipper du nu att springa fram och tillbaka mellan bilen och arbetsplatsen med material. På arbetsplatsen kan sedan L-BOXXarna kopplas från varandra med en knapptryckning så att du omedelbart och på ett organiserat sätt kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte bara din arbetsvardag utan imponerar också på kunden.

Även andra partner som Gedore, Förch och Fischer använder Sortimo L-BOXX som förpackning för sina maskiner, verktyg och förbrukningsprodukter, vilka självfallet har samma egenskaper, till exempel klicksystemet. Med L-BOXX-familjen kan du därmed dra nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg Bosch blå
Vikt 5,95 kg
Innermått (L x B x H) 311,0 x 378,0 x 99,5 mm
Mått (L x B x H) 440 x 370 x 160 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maximal lockbelastning i kilo 85
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK