text.skipToContent text.skipToNavigation

i-72 G person. första hjälpen DIN13164

Artikelnr.:   1000011392 |  Matchcode: I-72 G PKWVK |  EAN: 4045294738648
 • inkl. förbandslåda enligt DIN 13164
 • robust och belastningsbar
 • Alltid översikt över smådelar
 • integrerat handtag
 • individuell bestyckning optimerar arbetsprocessen
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  316 x 367 x 72 mm
 • Vikt
  1,38 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
872,75 SEK

ink. 174,55 SEK moms (netto 698,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna i-BOXX 72 G är utrustad enligt DIN 13164 för förbandslådor för personbilar. Den kan användas både i personbilar och transportbilar. Tack vare den insatsen för smådelar är förbandsmaterialet översiktligt placerat. Med praktiska tillbehör som i-BOXX vägghållare G är i-BOXXen 72 G väl synlig och nära till hands i händelse av ett nödfall på den perforerade aluminiumplåten eller på skiljeväggen. Tack vare det transparenta locket är i-BOXXens innehåll fullt synligt. På så sätt ser du direkt när förpackningar är brutna eller förbandsmaterial saknas och kan ersätta det.
Genom att i-BOXXen 72 G kan integreras i en LS-BOXX G eller en i-BOXX-Rack G kan den också bekvämt transporteras direkt till arbetsplatsen. Dessutom är den fullt kompatibel med L-BOXX-systemet och alla dess funktionaliteter.

i-BOXX 72 G är en praktisk, liten ordningshållare för smådelar som skruvar, pluggar eller exempelvis hylsor. Den har ett transparent lock som möjliggör ständig överblick över innehållet. Därmed besparas du tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, och dessutom har du alltid koll på ditt lager av smådelar. Du ser i god tid när en påfyllning krävs och undviker därmed dyra driftstopp. Förutom det stabila bärhandtaget har i-BOXX 72 G ytterst praktiska gejder på sidan. De ger i-BOXX en extra funktion med vilken den sömlöst kan infogas i L-BOXX-systemet: Med gejderna kan i-BOXX 72 G integreras som utdragslåda i LS-BOXXar och i-BOXX Rack, varigenom du kan använda i-BOXX som ett litet organisationshjälpmedel i det stora systemet och därmed underlätta ditt dagliga arbete. På grund av färgsättningen är i-BOXX 72 G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Praktiska tillbehör som vägghållaren ger ytterligare möjligheter att placera i-BOXX G nära till hands i ditt fordon eller din verkstad.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 316 x 367 x 72 mm
Invändiga mått (LxWxH) 261 x 340 x 63 mm
Vikt 1,38 kg
Material(s) ABS
PC
Maximal belastning 3 kg
Variant inkl. första hjälpen
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna