text.skipToContent text.skipToNavigation
2020-feb-17

Trots en förvånansvärt mild vinter är det fortfarande kallt på många håll i landet.

Trots en förvånansvärt mild vinter är det fortfarande kallt på många håll i landet. Därför är det extra viktigt för hantverkare och entreprenörer att tänka på arbetsmiljön när det kommer till att arbeta utomhus, och att minimera tiden ute i kylan så mycket som möjligt. Med detta i åtanke har Sortimo lagt fokus på att skapa lösningar som fungerar såväl ute på byggarbetsplatsen som inne i verkstaden och tipsar nu om sin arbetsstation WorkMo, för att du med lätthet ska kunna ta med dig arbetet in i värmen.
 
En bra arbetsmiljö är av högsta vikt när det gäller arbete utomhus, men än finns där inga exakta gränser för hur kallt det får vara vid den typen av arbete. Därför är det viktigt att planera dagens arbetsuppgifter, så att du kan undvika den kalla vinterkylan så mycket som möjligt. 
 
Detta har Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, haft i åtanke när de utvecklat sin arbetsstation WorkMo. WorkMo kan användas i nästan vilken situation som helst, då den är uppbyggd av anpassningsbara enheter. Genom att skräddarsy din WorkMo för att passa just ditt arbete kan du enkelt få med dig allt du behöver på en och samma gång, så att du slipper springa fram och tillbaka till servicebilen i dåligt väder.
 
Skräddarsydd för just dina arbetsuppgifter
 
För att underlätta arbetsdagen under vintermånaderna har Sortimo utvecklat lösningar som du kan skräddarsy efter dina behov och som kan transporteras mellan verkstad och byggarbetsplats utan problem. De flexibla WorkMo-enheterna kan kombineras med varandra för att snabbt och enkelt kunna användas som arbetsbänk, verkstadsvagn, verkstadshylla, transportmedel eller mobil arbetsstation. Johan Ernst, Country Manager för Sortimo Sverige, berättar:
 
- Vår WorkMo går att använda på många olika sätt och till en rad olika uppgifter, tack vare enheternas möjlighet att kombineras individuellt. Den är enkel att spänna fast i bilen och transportera mellan olika byggarbetsplatser, men den är lika enkel och praktisk att ha stående inne i en verkstad. Detta menar vi är en väldigt viktig egenskap, då man på så sätt alltid har sina mest använda tillbehör och verktyg nära till hands, oavsett om man jobbar inomhus eller utomhus.
 
Ta med dig allt ditt arbete in – på en och samma gång
 
Tack vare att du redan där hemma kan fylla WorkMo-enheterna med material, verktyg och annat som arbetsdagen kräver, kan du vara säker på att du har allt du behöver när du väl får stationen på plats i servicebilen. Med Sortimos fastspänningssystem ProSafe spänner du enkelt fast systemet i bilen, så att din utrustning ligger kvar precis där du la den. Och när du väl kommer fram till nästa arbetsuppgift, lastar du med lätthet av din WorkMo och transporterar den dit du önskar. På så sätt har du allt du behöver med dig direkt, och slipper springa fram och tillbaka till bilen. Johan Ernst avslutar:
 
- Vi vill göra arbetsdagen så smidig och effektiv som möjligt för de som använder våra lösningar, och vi vill också se till att våra produkter passar in i en säker och bekväm arbetsmiljö. Tack vare WorkMo-stationens flexibilitet och anpassningsbara egenskaper kan du lasta den med allt du kan tänkas behöva för dagen, så att du slipper ödsla tid och energi på att hämta saker ur bilen hela tiden. Detta är särskilt viktigt när det är kallt eller dåligt väder, för då vill man ingenting annat än att minimera tiden man spenderar utomhus.
 
För mer information, kontakta:
Johan Ernst | Country Manager Sverige, Sortimo | T +46 708 54 00 75 | E-mail: jernst@sortimo.se
 
För ytterligare bildmaterial och koordinering av intervjuer, kontakta:
Evelina Sandberg | Junior kommunikationsrådgivare, Perfekta PR | T +45 20 80 26 37 | E-mail: evelina@perfektapr.se
 
Bildtext till bifogat material:
Anpassa din WorkMo för att matcha just dina behov och för att göra arbetsdagen så smidig och effektiv som möjligt.
 
 
 
Presskontakt
Johan Ernst

+46 31 761 45 20
JErnst@sortimo.se