text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sats 5

Artikelnr.:  1000010765 | Matchcode: OS 5 WO 24-500
  • mer förvaringsutrymme i verkstaden
  • kan snabbt tas av – på så sätt har du full flexibilitet
  • stapelbara komponenter
  • snabb och enkel montering
  • flexibel användning
3 675,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 4 085,63 SEK

ink. 735,00 SEK moms (netto 2 940,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med denna sats skapar du extra förvaringsutrymme i din verkstad. Satsen består av en WorkMo och en tillhörande vägghållare som gör att du kan hänga upp WorkMo på väggen i din verkstad, exempelvis över arbetsbänken. Vid behov kan man kroka loss WorkMo och ta med den till arbetsplatsen ute på fältet. Med denna lösning är du helt flexibel!

Komponenterna i detalj:

- 1 x WorkMo 24-500 universalskåp: Bakom skåpsdörrarna sitter två hyllplan där olika förbrukningsmaterial och verktyg kan förvaras. Skåpsdörrarna kan låsas vilket skyddar innehållet mot smuts och obehörig åtkomst.

- 1 x vägghållare WorkMo: Med vägghållaren kan WorkMo-modulerna 24-500 och 24-750 enkelt fästas på väggen och användas som verkstadsinredning. Hållaren består av två aluminiumskenor, där den ena fästs på WorkMo och den andra på väggen. Fästmaterial för att sätta fast skenan på WorkMo ingår i leveransen. Skenorna passar för alla WorkMo-moduler i bredden 2 och kan belastas upp till max. 100 kg. WorkMo hängs då bara upp i skenorna, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta loss den.

 

Viktigt!
- Den använda väggen måste vara lämpad för last.
- Fästmaterial som är anpassat efter byggmaterial måste användas.
- Lämpar sig inte för användning i fordon.

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 2
Tiefenraster 4
Gewicht 11,8 kg
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK