text.skipToContent text.skipToNavigation

Vi finns fortfarande här för dig!

Din hälsa är det viktigaste för oss. Därför hjälper vi dig gärna även om vi inte kan träffas personligen, över telefon, e-mai eller live planering över videosamtal.

Online-beställningar är fortfarande möjliga utan restriktioner!

Fintrimma din professionalitet.
Med våra produkter och tjänster.

Beställ online med ett fåtal klickningar allt som har med ditt nyttofordon att göra!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och få en kupong med 10% rabatt!

Fordonsutrustning och mer.
Våra produkter och tjänster.

Ta reda på mer om våra olika produktlinjer.

Lastsäkring


Säkra din last enkelt och snabbt.

Lastsäkring för proffs
mySortimo graphics

Använd ditt fordon som idealisk reklampelare! Utforma dina individuella fordonsdekaler självständigt, snabbt och enkelt.

Designa dina fordonsdekaler snabbt och enkelt
Karriär

Vi söker:
Innesäljare/Säljsupport

Läs mer

Fordonsparkhantering


Administrera fordonen i din fordonspark enkelt och översiktligt.

Fullservice för din fordonspark

SR5


Ta reda på allt om den nya generationen av fordonsinredningar.

Konfigurera fordonsinredning | Sortimo för individualister
WorkMo

Den universella ledsagaren över hela arbetsdagen.

Ta reda på mer
TopSystem

Det flexibla takräcket TopSystem för utökning av lastytan för ett maximalt utnyttjande av transportbilen.

Ta reda på mer

BOXXar och väskor


Organiserad och säker transport av arbetshjälpmedel.

Ta reda på mer
SR5:
Så här tycker våra kunder
zitat_anf-zeichen

Konfiguratorn väckte min nyfikenhet redan från början. Så jag väntade inte länge innan jag provade och klickade mig igenom de olika möjligheterna. Redan efter de första klicken hade jag redan en väldigt positiv uppfattning.


Sedan var det förstås mer fördelar med att beställa. Först och främst var det betydligt mycket mer bekvämt att beställa hemifrån än att åka till en demohall. Dessutom, kunde jag spara dyrbar tid, som jag skulle ha använt på att åka till installationsplatsen. 

Jag är glad att jag äntligen har en inredning i min bil igen som gör att jag kan förvara allt organiserat. Jag kunde organisera min utrustning för att möta mina önskemål, tack vare konfiguratorn. Jag är väldigt nöjd med konfiguratorn och installtionen; det blev i verkligheten precis som jag hade föreställt mig det online i konfiguratorn.
 
zitat_ausf-zeichen
Stephan Schneider,
S.T.E Electronics
22.06.2020
Under loppet av en arbetsdag använder hantverkare och byggarbetare ett stort antal olika verktyg, material och förbrukningsvaror. Men ibland är det svårt att få med sig allting på samma gång, särskilt om man ska befinna sig på en arbetsplats under en längre tid. 
Presskontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
icon-prozent
☞ Nyheter i vår outlet: BOXXar och mer upp till 40 % rabatt! ☜
icon_imagecomponent_account
Skapa ett konto nu och utnyttja många fördelar!
Vi lovar att du kommer att vara i uppmärksamhetens centrum – från din skräddarsydda planering och rådgivning till överlämning av bilen och vidare. Testa själv eller följ Ulrich Reitenberger Bau GmbH från konfigurering av deras SR5-bilinredning online till leverans av den färdiga bilen.

* mySortimo labels: Erbjudandet gäller både offline-köp på en Sortimo-filial eller -station och när du beställer SR5-inredning du har konfigurerat online på www.mySortimo.se / in mySortimo configuration. Kampanjen gäller – 2020-08-31. Erbjudandet betalas inte ut kontant. Sortimo-återförsäljare är undantagna från kampanjen.

** mySortimo graphics: Erbjudandet gäller vid köp av SR5-fordonsinredning på en Sortimo-filial eller deltagande stationer. Rabatten gäller endast klisterfolien, inte monteringstjänsten. Kampanjen gäller – 2020-08-31. Erbjudandet betalas inte ut kontant. Finns endast hos deltagande Sortimo-återförsäljare.

Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK