text.skipToContent text.skipToNavigation

Välkommen till Sortimos pressportal

Här hittar du aktuella nyheter och pressinformation från Sortimo AB.

16.11.2023
För att hålla jämna steg med den ständigt växande kundefterfrågan på ekonomiska och hållbara produkter och tjänsterär hela Sortimo produktportfölj ständigt föremål för optimeringsprocesser. Med SR5 reducerad till max, erbjuder Zusmarshausens marknadsledare en framtidsorienterad produkt som passar alla kunder.
Presskontakt
Johan Ernst

+46 31 761 45 20
JErnst@sortimo.se
SR5 Vorschaubild.png
16.11.2023
Sortimo presenterar SR5 reducerad till max: Det lättaste professionella fordonsinredningssystemet på marknaden
För att hålla jämna steg med den ständigt växande kundefterfrågan på ekonomiska och hållbara produkter och tjänsterär hela Sortimo produktportfölj ständigt föremål för optimeringsprocesser. Med SR5 reducerad till max, erbjuder Zusmarshausens marknadsledare en framtidsorienterad produkt som passar alla kunder.
T-BOXX 666-450.png
02.11.2023
Effektivitet möter design: Sortimos nya T-BOXX-modeller
Sortimo, marknadsledande inom fordonsinredning och mobila transportlösningar, visar upp den senaste utvecklingen och kompletteringarna i sitt beprövade T-BOXX-sortiment. Det uppdaterade sortimentet erbjuder mer än bara transportalternativ: det ger också bättre och mer organiserad lagring av små komponenter.
Fluegeltuerplatten_2030x1020.jpg
09.10.2023
Nya bakdörrspaneler: Maximal funktionalitet för ditt kommersiella fordon

Varje hantverkare och servicetekniker vet problemet: En stökig fordonsinteriör kostar värdefull tid och skapar stress. Sortimo, branschledare inom fordonsinredning och mobila transportsystem, presenterar lösningen: Nya bakdörrspaneler som avsevärt förenklar organisation och tillgång till lastutrymmets innehåll och som kan lastas med upp till 10 kg.

Sortimo_Multifunktionsauszug_666x450.png
28.06.2023
Mångsidighet och flexibilitet: Sortimo presenterar en ny multifunktionell släde
Sortimo presenterar sin nya multifunktionella utdragbara släde, som är den perfekta lösningen för transport av tunga laster i lätta nyttofordon och skåpbilar. Den utdragbara släden klarar upp till 200 kg och finns i två versioner: Som en fristående lösning eller direkt inbyggd i bilinredningen.
Sortimo Fleet Conversion Center
19.05.2022
Sortimo färdplan 2025: Hållbarhet och kundnytta i fokus
Sortimo International GmbH har en tydlig färdplan för framtiden. I centrum för den står en hållbar, klimatvänlig produktion och en intelligent energihushållning i samarbete med den största eltankstationen i Europa, Sortimo Innovationspark Zusmarshausen (SIZ). 
Sortimo Presseinfo Teleskop-Spannstange
08.02.2022
Transportera din last säkert och flexibelt med teleskopiska spännstänger och fixeringsskenor
Sortimo erbjuder sina handels- och industrikunder en ny teleskopspännstång, som är en platsbesparande och en flexibel lösning för det dagliga arbetet. Det gör det också lättare att transportera laster i enlighet med lastsäkringsföreskrifter.
Presse-2020-11-17-thumb.jpg
17.11.2020
Bättre arbetsmiljö året runt med tillräcklig belysning
Vi närmar oss vintern och det blir allt mörkare ute. Det gör det extra viktigt för dig att se till
att ha tillräcklig belysning när du arbetar från bilen, annars riskerar du att kompromissa
med säkerheten i din servicebil.
Presse-2020-10-20-thumb.jpg
20.10.2020
Lokal förankring är avgörande när hantverkare köper ny fordonsinredning
Att investera i ny fordonsinredning är ett stort beslut för många hantverkare – och sådana beslut fattas inte lättvindigt. Såväl kvalitet som pris tas i beaktande, men en fast och nära relation till den lokala återförsäljaren kan vara skillnaden mellan en nöjd kund och en lojal kund.
Fler pressmeddelanden