text.skipToContent text.skipToNavigation

Välkommen till Sortimos pressportal

Här hittar du aktuella nyheter och pressinformation från Sortimo AB.

19.05.2020
När man letar efter ny inredning till servicebilen är termer som funktionalitet och säkerhet ofta det första som dyker upp i sökningen. Men en viktig aspekt som alltför ofta glöms bort är det visuella.
Presskontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
19.05.2020
Prisbelönt bilinredning möter kraven på både form och funktion
När man letar efter ny inredning till servicebilen är termer som funktionalitet och säkerhet ofta det första som dyker upp i sökningen. Men en viktig aspekt som alltför ofta glöms bort är det visuella.
31.03.2020
Hur säker är din last? Sortimos bästa knep för trygg lastsäkring
Att e-handeln blomstrar är ingen nyhet. Aldrig förr har det körts ut så många paket som det gör nu och det skapar såväl möjligheter som utmaningar för personal inom distributionsindustrin.
17.02.2020
Trots en förvånansvärt mild vinter är det fortfarande kallt på många håll i landet.
Trots en förvånansvärt mild vinter är det fortfarande kallt på många håll i landet. Därför är det extra viktigt för hantverkare och entreprenörer att tänka på arbetsmiljön när det kommer till att arbeta utomhus, och att minimera tiden ute i kylan så mycket som möjligt.
25.11.2019
Black Weekend Deals 2019 – 20 % onlinerabatt på mySortimo.se

Som en del av Black Weekend Deals 2019, får Sortimo AB’s onlinekunder 20 procent rabatt på mySortimo från 29:e November till 1:a December 2019. 

15.11.2019
Sortimo höjer ribban för lätt, billig och miljövänlig yrkestransport
Växande logistik- och parkeringsutmaningar, partikelföroreningar och bränslekostnader. Allt detta kräver nya lösningar om de som pendlar i storstäderna fortsatt ska kunna transportera såväl personal som material mellan arbetsuppdrag. Därför står Sortimo nu redo med lådcykeln ProCargo CT1, vilken kombinerar lastningsmöjligheten i ett litet nyttofordon, med en cykels flexibilitet, miljövänlighet och låga kostnader.
14.10.2019
Sortimo underlättar intensiva arbetsdagar med flexibelt hyllsystem

Fler och fler handlar på nätet och aldrig förr har det körts ut så många paket som det gör nu. För personer inom distributionsindustrin är därför ingen dag den andra lik. Med intensiva och varierande dagar krävs det att inredningen i deras fordon lever upp till de högt ställda kraven på effektivitet och organisering.

06.09.2019
Fordonsinredningen SR5 tar hem storpris på Plus X Award

Sortimos nya fordonsinredningssystem SR5 har vunnit det prestigefyllda Plus X Award för “Årets Bästa Produkt 2019”. Marknadsledaren för fordonsinredningar och smarta mobila lösningar kan dessutom skryta med att ha tilldelats fyra av sju godkännandestämplar för inredningens höga kvalitet, design, funktionalitet och ergonomi.

12.08.2019
Sortimo gör det enkelt att organisera mera
Att hantverkaryrket kännetecknas av varierande och hektiska arbetsdagar är något alla känner igen. Därför vill du som hantverkare inte spendera för mycket av din tid på att ständigt leta efter saker i bilen eller på arbetsplatsen.
Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK