text.skipToContent text.skipToNavigation

Välkommen till Sortimos pressportal

Här hittar du aktuella nyheter och pressinformation från Sortimo AB.

08.09.2020
Hantverkare letar hela tiden efter lösningar som effektiviserar arbetsdagen, och inte minst när det kommer till servicebilen. Därför lanserar nu Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, den internetbaserade konfiguratorn mySortimo Inlay.
Presskontakt
Michael Pettersson

+4543552222
mpettersson@sortimo.dk
08.09.2020
Högre produktivitet och bättre lönsamhet med mySortimo Inlay
Hantverkare letar hela tiden efter lösningar som effektiviserar arbetsdagen, och inte minst när det kommer till servicebilen. Därför lanserar nu Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, den internetbaserade konfiguratorn mySortimo Inlay.
19.08.2020
Stoppa tjuven: Sortimo tipsar om säker förvaring i servicebilen
Stölder från byggarbetsplatser ökar. Det har till och med gått så långt att många väljer att
låsa in verktyg och material i sina servicebilar istället.
22.06.2020
Sortimo lanserar mobil depå för att underlätta byggarbetarens arbetsdag
Under loppet av en arbetsdag använder hantverkare och byggarbetare ett stort antal olika verktyg, material och förbrukningsvaror. Men ibland är det svårt att få med sig allting på samma gång, särskilt om man ska befinna sig på en arbetsplats under en längre tid. 
19.05.2020
Prisbelönt bilinredning möter kraven på både form och funktion
När man letar efter ny inredning till servicebilen är termer som funktionalitet och säkerhet ofta det första som dyker upp i sökningen. Men en viktig aspekt som alltför ofta glöms bort är det visuella.
31.03.2020
Hur säker är din last? Sortimos bästa knep för trygg lastsäkring
Att e-handeln blomstrar är ingen nyhet. Aldrig förr har det körts ut så många paket som det gör nu och det skapar såväl möjligheter som utmaningar för personal inom distributionsindustrin.
17.02.2020
Trots en förvånansvärt mild vinter är det fortfarande kallt på många håll i landet.
Trots en förvånansvärt mild vinter är det fortfarande kallt på många håll i landet. Därför är det extra viktigt för hantverkare och entreprenörer att tänka på arbetsmiljön när det kommer till att arbeta utomhus, och att minimera tiden ute i kylan så mycket som möjligt.
25.11.2019
Black Weekend Deals 2019 – 20 % onlinerabatt på mySortimo.se

Som en del av Black Weekend Deals 2019, får Sortimo AB’s onlinekunder 20 procent rabatt på mySortimo från 29:e November till 1:a December 2019. 

15.11.2019
Sortimo höjer ribban för lätt, billig och miljövänlig yrkestransport
Växande logistik- och parkeringsutmaningar, partikelföroreningar och bränslekostnader. Allt detta kräver nya lösningar om de som pendlar i storstäderna fortsatt ska kunna transportera såväl personal som material mellan arbetsuppdrag. Därför står Sortimo nu redo med lådcykeln ProCargo CT1, vilken kombinerar lastningsmöjligheten i ett litet nyttofordon, med en cykels flexibilitet, miljövänlighet och låga kostnader.
Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK