text.skipToContent text.skipToNavigation
2023-nov-02

Effektivitet möter design: Sortimos nya T-BOXX-modeller

Sortimo, marknadsledande inom fordonsinredning och mobila transportlösningar, visar upp den senaste utvecklingen och kompletteringarna i sitt beprövade T-BOXX-sortiment. Det uppdaterade sortimentet erbjuder mer än bara transportalternativ: det ger också bättre och mer organiserad lagring av små komponenter.

Ett slut på kaos med små komponenter
Skruvar, muttrar och andra små komponenter som blandas i transport är en riktig huvudvärk för många hantverkare. T-BOXXar tar specifikt upp detta problem. Ett välorganiserat inredningskoncept med ett rutnätssystem på basen och specialhållare i locket ser till att varje komponent sitter säkert på plats. Polykarbonatlocket på T-BOXX ger också en snabb överblick över innehållet så att det omedelbart är uppenbart om något behöver fyllas på.
Florian Bobinger, produktmarknadschef på Sortimo, betonar: T-BOXXen är resultatet av pågående innovationer på Sortimo. Det är mer än bara ett transportmedel. Det är en verklig arbetsorganisatör. Lanseringen av T-BOXX 120 är en kompakt version, perfekt för transport av mindre komponenter.

Fokus på integration och mångsidighet
T-BOXXen är en integrerad del av Sortimos ekosystem. Systemet har utvecklats för att transportera Sortimo-produkter, samtidigt som ett stort antal andra märkesprodukter som dagligen används av hantverkare och servicetekniker integreras. En annan egenskap hos T-BOXX 120 är dess design, som gör att den kan anslutas direkt till de större T-BOXX-modellerna. Denna aspekt gör den helt kompatibel med SR5 och Globelysts fordonsinredning. Den integrerade ProClick-kroken innebär också att den kan anslutas till och användas med alla Sortimo ProClick-produkter och produkter som tillverkas av Sortimos partners, till exempel Bosch.

Kvalitet och kompatibilitet
Liksom alla Sortimo-produkter sticker T-BOXX-modellerna ut på grund av sin hållbarhet och lätta vikt. De är också kompatibla med alla Sortimo-fordonsinredningar och WorkMo-arbetsstation, vilket säkerställer transport av små komponenter från lagring till användning.

Bildmaterialet finns tillgängligt på den här länken:
Foto 1: Sortimo T-BOXXar för säker transport av små komponenter 

Om Sortimo International GmbH 
Sortimo International GmbH är världens ledande tillverkare av fordonsinredningssystem och erbjuder digitala tjänster och strategisk rådgivning kring mobilitetslösningar med sina produkter för att skapa en mycket effektiv och professionell mobil arbetsmiljö. Sortimo bedriver en resurssparande företagspolitik inom alla områden med målet ”klimatneutral produktion senast 2025” för att möta sitt ansvar gentemot sina kunder, samhället och miljön. Företaget har sitt huvudkontor och enda produktionsanläggning i Zusmarshausen, Bayern, och sysselsätter 1,300 personer. Sortimo är ett internationellt företag med närvaro i över 35 länder utöver nio filialer och 23 Sortimo stationer i Tyskland.

Presskontakt
Johan Ernst

+46 31 761 45 20
JErnst@sortimo.se