text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sats 1

Artikelnr.:  1000010766 | Matchcode: OS 1 WO 24-750
12 885,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 14 320,00 SEK

ink. 2 577,00 SEK moms (netto 10 308,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med denna WorkMo-sats har du mängder av användningsområden. Den multifunktionella monteringsvagnen kan användas både i verkstaden och på byggarbetsplatsen. Tack vare den perforerade arbetsskivan tillsammans med skruvtvingar och anslags- resp. insticksstift finns otaliga möjligheter att sätta fast olika arbetsstycken för bearbetning. Tack vare att skivorna är placerade rätvinkligt mot varandra underlättas vissa monteringsarbeten, till exempel geringsskurna arbetsstycken.

Komponenterna i detalj:

- 1 x rullplatta 24: Med de fyra länkhjulen blir din WorkMo mobil – men tack vare de två låshjulen garanteras också att den står säkert under arbetet. Med en maximal belastning på upp till 120 kg och den helt platta ytan är rullplattan även ett perfekt hjälpmedel för andra slags transporter. Med de två ProSafe-surrningspunkterna som är integrerade i plattan kan du dessutom fixera de föremål som ska transporteras.

- 1 x WorkMo 24-750 med 2 utdragslådor & 2 MulitiSlides inkl. 2 L-BOXXar 136 G4: Denna WorkMo är med sina två utdragslådor och MultiSlides den idealiska kombinationslösningen, som erbjuder såväl strukturerad ordning i de båda utdragslådorna som flexibilitet genom den bärbara L-BOXX 136 G4. MultiSlides utdragsplatta kan dras ut helt och hållet vilket gör att du har full åtkomst till innehållet i L-BOXXen.

- 2 x perforerad aluminiumplåt WorkMo 750: De perforerade aluminiumplåtarna som hängs i WorkMo-modulens sidodelar är utrustade med Sortimos hålrutnät. På så sätt kan du även utrusta WorkMo med tillbehören till sidoväggen i aluminium i Sortimos fordonsinredningar.

- Vardera 1 x perforerad arbetsskiva WorkMo för ovansidan, bak- och sidoväggen: Arbetsskivan är försedd med systemhålning på 20 mm, som gör att man kan använda de skruvtvingar (2 st.)samt anslags- och insticksstift (vardera i tvåpack) som ingår i satsen för fixering av arbetsstycken av olika slag. På så vis kan arbetsstycken även fixeras vertikalt för bearbetning. Arbetsskivan för ovansidan har en spärrfunktion som man vid behov kan lossa med ett handgrepp.

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

 

 

 

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 100
Rasterbredd 2
Rasterdjup 4
Vikt 42,7 kg
Maximal lockbelastning i kilo 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK