text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 sats 3

Artikelnr.:  1000010768 | Matchcode: OS 3 WO 24-750
10 949,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 12 166,88 SEK

ink. 2 189,80 SEK moms (netto 8 759,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna WorkMo-sats är idealisk för användning i verkstadsutrymmen. För rullskenorna är permanent fastskruvade på WorkMo och gör därmed hela systemet mobilt. Verktygsfacket samt de många tillbehören för sidoväggen ger dessutom mer praktiskt förvaringsutrymme.

Komponenterna i detalj:

- 1 x rullskenor WorkMo: Rullskenorna skruvas fast på modulen och ger WorkMo permanent mobilitet. Två av hjulen är utrustade med lås vilket gör att modulen vid behov också står stadigt.

- 1 x WorkMo 24-750 med 2 utdragslådor & 2 MulitiSlides inkl. 2 L-BOXXar 136 G4: Denna WorkMo är med sina två utdragslådor och MultiSlides den idealiska kombinationslösningen, som erbjuder såväl strukturerad ordning i de båda utdragslådorna som flexibilitet genom den bärbara L-BOXX 136 G4. MultiSlides utdragsplatta kan dras ut helt och hållet vilket gör att du har full åtkomst till innehållet i L-BOXXen. En av de båda L-BOXXarna är utrustad med en smådelsinsats, den andra med en avdelarsats. Båda insatserna skapar mer ordning och ger en effektivare arbetsdag.

- 1 x verktygsfack WorkMo 24: Med verktygsfacket blir WorkMo till en verkstadsvagn. Facket kan med låsmekanismen snabbt sättas fast på WorkMo-modulen och lika snabbt tas bort igen. Det använda materialet är beständigt mot olika oljor, lösningsmedel och bränsle. Verktygsfacket kan vid behov också delas in med avdelare. I satsen ingår två avdelare med vilka du kan dela in verktygsfacket i tre områden. På så sätt uppstår mer ordning. En annan funktion: Storleken på de olika avdelningarna är optimerade efter måtten på Sortimos insatslådor. På så sätt har också dina smådelar nära till hands.

- 2 x avdelarsatser för utdragslådor: Med avdelarna kan utdragslådorna delas in i enskilda fack – på så sätt har du översikt och sparar tid. Dessutom finns i paketet två antiglidmattor för utdragslådor. Dessa minskar skrammel och skyddar både innehållet och själva lådan mot skador.

- 1 x förvaringsfack: Med förvaringsfacket för sidoväggen utökar du förvaringsutrymmet ytterligare i WorkMo. Facket kan skruvas fast på valfritt ställe på WorkMos sidoväggar för snabb åtkomst till verktyg och arbetsutrustning. En ytterligare fördel: På framsidan av förvaringsfacket sitter en klämlist för verktyg där du kan placera handverktyg som du använder ofta.

- 2 x perforerad aluminiumplåt WorkMo 750: De perforerade aluminiumplåtarna som hängs i WorkMo-modulens sidodelar är utrustade med Sortimos hålrutnät. På så sätt kan du även utrusta WorkMo med tillbehören till sidoväggen i aluminium i Sortimos fordonsinredningar. Den medföljande slanghållaren kan sättas fast på valfri plats på plåtarna. 

 

Obs! Bilden visar ett konfigurationsförslag av enskilda komponenter. Sammansättningen kan varieras.

WorkMo-modulen består av viktoptimerade aluminium- och plastkomponenter och kan kombineras och kopplas med varandra. De kan enkelt konverteras till en mobil arbetsstation på arbetsplatsen så att du kan arbeta ergonomiskt överallt. Samtidigt fungerar WorkMo som en praktisk verkstadsvagn i verkstaden, som verktyg och arbetsredskap kan stuvas in i. Det omfångsrika tillbehörsprogrammet erbjuder många alternativ som anpassar WorkMo till dina individuella behov. Genom att komplettera WorkMo med rullplattan eller rullmedar blir systemet mobilt.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximale Zuladung in kg 100
Breitenraster 2
Tiefenraster 4
Gewicht 29,3 kg
Maximale Deckelbelastung in kg 100
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
    Dokument & Downloads
    Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK