text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102

Artikelnr.:  121014674 | Matchcode: LB 102
 • maximal last: 12 kg
 • maximal lockbelastning: 85 kg
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i fordonsinredningen
 • robust och belastningsbar
 • Färg
  Grå-vit
 • Vikt
  2,1 kg
 • Mått (L x B x H)
  442 x 357 x 117 mm
 • Varan har utgått 220 st kvar i lager
461,18 SEK
709,00 SEK

ink. 92,24 SEK moms (netto 368,94 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I den robusta L-BOXX 102 transporterar du verktyg, arbetsmaterial, varuprov och utrustning på ett säkert och organiserat sätt till arbetsplatsen. Det är den optimala transport- och förvaringslösningen för hantverk, industri och service. Tack vare olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa L-BOXX 102 efter branschspecifika behov. 

Den högklassiga och lättviktiga L-BOXXen är tillverkad i stöt- och slagtålig ABS-plast, skyddar innehållet mot vattenstänk, har två snäpplås och ett lock som kan belastas upp till 85 kg, vilket gör att L-BOXX även kan användas att kliva på. Tack vare de ergonomiskt formade handtagen i locket och på framsidan är L-BOXX flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet, med vilket du kan koppla samman valfritt antal L-BOXXar för att kunna transportera flera L-BOXXar samtidigt. Detta sparar tid och kraft, för med L-BOXX-familjen slipper du nu att springa fram och tillbaka mellan bilen och arbetsplatsen med material. På arbetsplatsen kan sedan L-BOXXarna kopplas från varandra med en knapptryckning så att du omedelbart och på ett organiserat sätt kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte bara din arbetsvardag utan imponerar också på kunden.

L-BOXXen kan naturligtvis integreras i alla Sortimos fordonsinredningar vilket gör att du kan förvara verktyg och arbetsmaterial på ett säkert sätt under körningen och har dem nära till hands när du kommer fram.

Även partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer använder Sortimo L-BOXX som förpackning för sina maskiner, verktyg och förbrukningsprodukter, vilka självfallet har samma egenskaper, till exempel klicksystemet. Med L-BOXX-familjen kan du därmed dra nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 12
Färg Grå-vit
Vikt 2,1 kg
Innermått (L x B x H) 313,0 x 378,0 x 63,5 mm
Mått (L x B x H) 442 x 357 x 117 mm
Material(ien) ABS
PA6
Maximal lockbelastning i kilo 85
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK