text.skipToContent text.skipToNavigation

Förvaringsfack med insatslåda H95 SR5

Artikelnr.:   1000018384 |  Matchcode: AB IB H95 SR5 |  EAN: 4045294910235
 • förvaringsfack med insatslåda H95 för smådelar och förbrukningsmaterial
 • kan delas in med medföljande avdelare
 • snabb montering utan verktyg på sidoprofilen SR5 med ProSafe-hålning
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  314 x 109 x 99 mm
 • Vikt
  1,23 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
497,13 SEK

ink. 99,43 SEK moms (netto 397,70 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Förvaringsfacket med insatslåda 2x6 H95 är det optimala komplementet till din fordonsinredning SR5. Med integrerade spår och de medföljande avdelarna (5 x avdelare IB 2x0 H95) kan insatslådan delas in på valfritt sätt.

Om förvaringsfacket exempelvis placeras över den fällbara arbetsbänken eller skruvstycket blir det en perfekt förvaringsmöjlighet för smådelar och förbrukningsmaterial, t.ex. skruvar, som då alltid finns nära till hands.

Anslutningen på fordonsinredningen SR5 sker snabbt utan verktyg med den integrerade adapterplattan och ProSafe-hålningen på sidoprofilen.

SR5-tillbehör gör att de kan fästas på SR5-sidoprofilen nästan utan behov av verktyg. Tillbehör kan hängas snabbt och enkelt på ProSafe-hålet, integrerat som standard, med hjälp av kroken på baksidan. Detta undanröjer behovet av komplex installation och dyrt monteringsmaterial. Det här innovativa tillbehörskonceptet gör att tillbehören snabbt kan flyttas i ett senare skede för att uppfylla kraven och lämnar inga oattraktiva borrhål på sidoprofilen. Till skillnad från ProClick-textilväskor med en krok har tillbehören till SR5 upp till tre krokar, eftersom de är utformade för högre belastningar. Detta innebär att de också endast kan användas med SR5-bilinredningen och är inte kompatibla med andra ProClick-hållarsystem, såsom ProClick-Hållare, ProClick-Verktygshållare, C-BOXXar och Autoassistenten. Däremot kan alla ProClick-verktygsväskor hängas på sidoprofilen på SR5-bilinredningen.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 314 x 109 x 99 mm
Invändiga mått (LxWxH) 310 x 106 x 95 mm
Vikt 1,23 kg
Material(s) Stål
PA6
ABS
Maximal belastning 5 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads