text.skipToContent text.skipToNavigation

Hållare för gängstänger SR5

Artikelnr.:   1000018389 |  Matchcode: ZGSH PC SR5 |  EAN: 4045294910280
 • perfekt transportmöjlighet för gängstänger, svetstrådar osv.
 • gör att du snabbt har åtkomst till stänger och trådar
 • kan användas för högtemperaturrör DN 75
 • enkel montering på sidoprofilen SR5 med ProSafe-hålning
 • Mått (L x B x H)
  355 mm x 227 mm x 105 mm
 • Vikt
  1,35 kg
 • Färg
  Coolgrey
 • I lager klar att skickas 29.03.2023
890,25 SEK

ink. 178,05 SEK moms (netto 712,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Hållaren används till förvaring av gängstänger och långa föremål direkt på sidoprofilen till fordonsinredningen SR5. De fyra urtagen i hållaren är konstruerade för att kunna förses med högtemperaturrör (art.-nr 6000001746). I hållaren kan man förvara föremål som gängstänger, svetstrådar eller kläm- och skruvtvingar säkert och lättåtkomligt i fordonet.

Anslutningen på fordonsinredningen SR5 sker snabbt och nästan helt utan verktyg med den integrerade haken i rostfritt stål och ProSafe-hålningen på sidoprofilen. Efter upphängningen av hållaren måste även en säkerhetsskruv skruvas i för att förhindra att hållaren lossnar. Skruven griper direkt in i den befintliga ProSafe-hålningen utan att skada sidoprofilen.

SR5-tillbehören med ProClick-anslutning möjliggör nästan verktygslös montering på sidotsprofilen SR5. ProSafe-hålen, som är integrerade som standard, kan enkelt och snabbt hakas i med krokar på baksidan. En kostsam installation och inget monteringsmaterial krävs. Detta innovativa anslutningskoncept möjliggör inte bara efterföljande snabb förflyttning av tillbehören som krävs, men lämnar inte heller några fula borrhål på sidprofilen. I motsats till ProClick textilpåsar med krok har tillbehören till SR5 upp till tre krokar, eftersom de är konstruerade för högre lastkapacitet. De kan därför endast användas i SR5-fordonskonfigurationen och är inte kompatibla med andra ProClick-bärarsystem som ProClick-hållare, ProClick-verktygshållare, C-BOXX och AutoAssistant. Alla ProClick-verktygsväskor kan dock fästas på fordonets utrustningsdetaljer SR5.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 355 mm x 227 mm x 105 mm
Vikt 1,35 kg
Material(ien) PA6
stål
Rostfritt stål
Färg Coolgrey
Maximal lastvikt i kilo 25
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads