text.skipToContent text.skipToNavigation

Slanghållare SR5

Artikelnr.:   1000018391 |  Matchcode: SH PC SR5 |  EAN: 4045294910303
 • ordnad transport av slangar, kablar etc.
 • snabb åtkomst, även utanför fordonet
 • integrerade krokar för ytterligare upphängning och sortering
 • enkel montering på sidoprofilen SR5 med ProSafe-hålning
 • Mått (L x B x H)
  260 mm x 149 mm x 120 mm
 • Vikt
  0,62 kg
 • Färg
  Coolgrey
 • I lager klar att skickas 30.03.2023
689,88 SEK

ink. 137,98 SEK moms (netto 551,90 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Slanghållaren kan sättas fast på valfri position på sidoprofilen i fordonsinredningen SR5. Tack vare den rundade formen är tryckluftsslangar, förlängningssladdar m.m. säkert och prydligt förvarade under körningen och lättåtkomliga på arbetsplatsen. De integrerade krokarna möjliggör upphängning för ytterligare föremål såsom jackor och skyddshjälmar. Varje krok tål en belastning på 8 kg, vilket innebär att de sammanlagt kan belastas med upp till 25 kg.

Anslutningen på fordonsinredningen SR5 sker snabbt och nästan helt utan verktyg med den integrerade haken i rostfritt stål och ProSafe-hålningen på sidoprofilen. Efter upphängningen av hållaren måste även en säkerhetsskruv skruvas i för att förhindra att hållaren lossnar. Skruven griper direkt in i den befintliga ProSafe-hålningen utan att skada sidoprofilen.

SR5-tillbehören med ProClick-anslutning möjliggör nästan verktygslös montering på sidotsprofilen SR5. ProSafe-hålen, som är integrerade som standard, kan enkelt och snabbt hakas i med krokar på baksidan. En kostsam installation och inget monteringsmaterial krävs. Detta innovativa anslutningskoncept möjliggör inte bara efterföljande snabb förflyttning av tillbehören som krävs, men lämnar inte heller några fula borrhål på sidprofilen. I motsats till ProClick textilpåsar med krok har tillbehören till SR5 upp till tre krokar, eftersom de är konstruerade för högre lastkapacitet. De kan därför endast användas i SR5-fordonskonfigurationen och är inte kompatibla med andra ProClick-bärarsystem som ProClick-hållare, ProClick-verktygshållare, C-BOXX och AutoAssistant. Alla ProClick-verktygsväskor kan dock fästas på fordonets utrustningsdetaljer SR5.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 260 mm x 149 mm x 120 mm
Vikt 0,62 kg
Material(ien) PA6
stål
Rostfritt stål
Färg Coolgrey
Maximal lastvikt i kilo 25
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads