text.skipToContent text.skipToNavigation

Slanghållare SR5

Artikelnr.:   1000018391 |  Matchcode: SH SR5 |  EAN: 4045294910303
 • ordnad transport av slangar, kablar etc.
 • snabb åtkomst, även utanför fordonet
 • integrerade krokar för ytterligare upphängning och sortering
 • enkel montering på sidoprofilen SR5 med ProSafe-hålning
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  259 x 130 x 149 mm
 • Vikt
  0,62 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
743,50 SEK

ink. 148,70 SEK moms (netto 594,80 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Slanghållaren kan sättas fast på valfri position på sidoprofilen i fordonsinredningen SR5. Tack vare den rundade formen är tryckluftsslangar, förlängningssladdar m.m. säkert och prydligt förvarade under körningen och lättåtkomliga på arbetsplatsen. De integrerade krokarna möjliggör upphängning för ytterligare föremål såsom jackor och skyddshjälmar. Varje krok tål en belastning på 8 kg, vilket innebär att de sammanlagt kan belastas med upp till 25 kg.

Anslutningen på fordonsinredningen SR5 sker snabbt och nästan helt utan verktyg med den integrerade haken i rostfritt stål och ProSafe-hålningen på sidoprofilen. Efter upphängningen av hållaren måste även en säkerhetsskruv skruvas i för att förhindra att hållaren lossnar. Skruven griper direkt in i den befintliga ProSafe-hålningen utan att skada sidoprofilen.

SR5-tillbehör gör att de kan fästas på SR5-sidoprofilen nästan utan behov av verktyg. Tillbehör kan hängas snabbt och enkelt på ProSafe-hålet, integrerat som standard, med hjälp av kroken på baksidan. Detta undanröjer behovet av komplex installation och dyrt monteringsmaterial. Det här innovativa tillbehörskonceptet gör att tillbehören snabbt kan flyttas i ett senare skede för att uppfylla kraven och lämnar inga oattraktiva borrhål på sidoprofilen. Till skillnad från ProClick-textilväskor med en krok har tillbehören till SR5 upp till tre krokar, eftersom de är utformade för högre belastningar. Detta innebär att de också endast kan användas med SR5-bilinredningen och är inte kompatibla med andra ProClick-hållarsystem, såsom ProClick-Hållare, ProClick-Verktygshållare, C-BOXXar och Autoassistenten. Däremot kan alla ProClick-verktygsväskor hängas på sidoprofilen på SR5-bilinredningen.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 259 x 130 x 149 mm
Vikt 0,62 kg
Material(s) PA6
Stål
Rostfritt stål
Maximal belastning 25 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads