text.skipToContent text.skipToNavigation

Sprayburkshållare 73 SR5

Artikelnr.:   1000018388 |  Matchcode: SDH 73 SR5 |  EAN: 4045294910273
 • praktisk hållare för sprayburkar och skumpatroner
 • erbjuder plats för upp till 4 burkar/patroner (Ø = 73 mm)
 • snabb montering utan verktyg på sidoprofilen SR5 med ProSafe-hålning
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  327 x 107 x 140 mm
 • Vikt
  0,68 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
497,13 SEK

ink. 99,43 SEK moms (netto 397,70 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Sprayburkshållaren är en perfekt förvaringsmöjlighet för upp till fyra sprayburkar resp. skumpatroner med vardera en diameter på 73 mm. På så sätt kan du transportera dina burkar och patroner på ett skyddat sätt på sidoprofilen till fordonsinredningen SR5. Med hållaren får du dessutom snabb överblick, vilket gör att du har det rätta materialet till hands på arbetsplatsen.

Anslutningen på fordonsinredningen SR5 sker snabbt utan verktyg med den integrerade adapterplattan och ProSafe-hålningen på sidoprofilen.

SR5-tillbehör gör att de kan fästas på SR5-sidoprofilen nästan utan behov av verktyg. Tillbehör kan hängas snabbt och enkelt på ProSafe-hålet, integrerat som standard, med hjälp av kroken på baksidan. Detta undanröjer behovet av komplex installation och dyrt monteringsmaterial. Det här innovativa tillbehörskonceptet gör att tillbehören snabbt kan flyttas i ett senare skede för att uppfylla kraven och lämnar inga oattraktiva borrhål på sidoprofilen. Till skillnad från ProClick-textilväskor med en krok har tillbehören till SR5 upp till tre krokar, eftersom de är utformade för högre belastningar. Detta innebär att de också endast kan användas med SR5-bilinredningen och är inte kompatibla med andra ProClick-hållarsystem, såsom ProClick-Hållare, ProClick-Verktygshållare, C-BOXXar och Autoassistenten. Däremot kan alla ProClick-verktygsväskor hängas på sidoprofilen på SR5-bilinredningen.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 327 x 107 x 140 mm
Vikt 0,68 kg
Material(s) PA6
Stål
Maximal belastning 5 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads