text.skipToContent text.skipToNavigation

Sprayburkshållare 73 SR5

Artikelnr.:  1000018388 | Matchcode: SDH 73 PC SR5
 • praktisk hållare för sprayburkar och skumpatroner
 • erbjuder plats för upp till 4 burkar/patroner (Ø = 73 mm)
 • snabb montering utan verktyg på sidoprofilen SR5 med ProSafe-hålning
 • Färg
  coolgrey
 • Vikt
  0,68 kg
 • Mått (L x B x H)
  327 mm x 127 mm x 88 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
382,50 SEK

ink. 76,50 SEK moms (netto 306,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Sprayburkshållaren är en perfekt förvaringsmöjlighet för upp till fyra sprayburkar resp. skumpatroner med vardera en diameter på 73 mm. På så sätt kan du transportera dina burkar och patroner på ett skyddat sätt på sidoprofilen till fordonsinredningen SR5. Med hållaren får du dessutom snabb överblick, vilket gör att du har det rätta materialet till hands på arbetsplatsen.

Anslutningen på fordonsinredningen SR5 sker snabbt utan verktyg med den integrerade adapterplattan och ProSafe-hålningen på sidoprofilen.

SR5-tillbehören med ProClick-anslutning möjliggör nästan verktygslös montering på sidotsprofilen SR5. ProSafe-hålen, som är integrerade som standard, kan enkelt och snabbt hakas i med krokar på baksidan. En kostsam installation och inget monteringsmaterial krävs. Detta innovativa anslutningskoncept möjliggör inte bara efterföljande snabb förflyttning av tillbehören som krävs, men lämnar inte heller några fula borrhål på sidprofilen. I motsats till ProClick textilpåsar med krok har tillbehören till SR5 upp till tre krokar, eftersom de är konstruerade för högre lastkapacitet. De kan därför endast användas i SR5-fordonskonfigurationen och är inte kompatibla med andra ProClick-bärarsystem som ProClick-hållare, ProClick-verktygshållare, C-BOXX och AutoAssistant. Alla ProClick-verktygsväskor kan dock fästas på fordonets utrustningsdetaljer SR5.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Maximal lastvikt i kilo 5
Färg coolgrey
Vikt 0,68 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 327 mm x 127 mm x 88 mm
Material(ien) PA6
Stål
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna