text.skipToContent text.skipToNavigation
2019-maj-08

Praktiska lösningar i fokus på landstäckande fordonsinredningsturné

Idag är det viktigt att tänka på hur man interagerar med sina kunder. Det gäller inte längre bara att göra ett bra jobb, utan god kundservice och nära kundkontakt spelar minst lika stor roll för företagets framgång. Därför har Sortimo nu åkt ut på turné för att träffa så många kunder som möjligt, svara på deras frågor och hjälpa dem att hitta rätt lösning till just deras servicebil.

Det finns många som kan skriva under på att det bästa sättet att få kontakt med nya kunder och upprätthålla en god relation med de existerande, är att mötas ansikte mot ansikte. Det menar Sortimo, Europas ledande leverantör av servicebilsinredning, när de nu har gett sig ut på Sverigeturné.

Hantverkaren i fokus i 13 städer 

För den moderna hantverkaren är god organisationsförmåga, ett optimerat lastutrymme och material man kan lita på A och O för en effektiv arbetsdag. Däremot kan det krävas hjälp på traven för att hitta just den lösning som matchar ens eget behov under en arbetsdag. Sortimo Roadshow kommer därför att under tre veckor besöka återförsäljare i 13 olika städer, för att skapa tillfällen för hantverkare, installatörer och servicefolk runt om i landet att få individbaserad och personlig hjälp när det gäller att välja rätt fordonsinredning. 

Sortimo lägger stort fokus på att skapa praktiska lösningar som kan anpassas baserat på behov och önskemål, och en god kundrelation är en stor del i hur man hittar den bästa lösningen. Johan Ernst, Country Manager hos Sortimo Sverige, förklarar tanken bakom deras Roadshow:

- Vi vill erbjuda både nuvarande och potentiella kunder möjligheten att träffa våra kompetenta säljare öga mot öga. På så sätt kan vi skapa en bättre relation mellan kund och säljare och det blir lättare att hitta lösningar för att anpassa inredningen. Vår ambition är att alltid stå till tjänst för våra kunder, och då finns det inget bättre sätt att göra det än att träffa dem personligen.

Från norr till söder, väst till öst

Efter lyckade stopp i såväl Malmö som Helsingborg återstår det 11 hållplatser för Sortimo att besöka. Dessa är spridda runt om i landet, från Halmstad till Umeå uppe i norr. Plats, datum och ort är listade nedan.

8 maj - Autolarm Halland, Skallebackavägen 26, Halmstad

9 maj - Bilanpassarna i Växjö, Smedjegatan 22, Växjö

10 maj - Hugos AB, Snickarvägen 6B, Vetlanda

14 maj - Norrmodul, Kabelvägen 1B, Umeå

15 maj - Trestad Mobil Curator, Smedstorpsvägen 3, Uddevalla

16 maj - SVOP, Kardanvägen 35, Trollhättan

17 maj - Sortimo AB, Argongatan 9, Mölndal

21 maj - Längberg Bilinredning, Låsbomsgatan 8, Linköping

22 maj - Fordonssystem AB, Dumpervägen 6, Stockholm

23 maj - Dala Bilinredning, Godsvägen 8, Borlänge 

24 maj - Bista Mekan, Berglundavägen 12B, Örebro

 
icon_balken-pressedownloads Download-Center
589 KB
Ladda ner som en PDF-fil
1,04 MB
icon_word-download
Ladda ner som en Word-fil
1,05 MB
icon_jpg-download
Ladda ner bilder
3,45 MB
Zip-Icon
Nedladdning klar
Presskontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK