text.skipToContent text.skipToNavigation
2018-okt-12

Smart och snygg platsoptimering till din pickup

Med en robust designad Hardtop från Sortimo kan du uppgradera lastflaket på din pickup till ett vanligt lastutrymme. Det ger dig fria tyglar att utnyttja utrymmet som det passar dig bäst – oavsett om du använder bilen privat eller professionellt.

 
Din pickup är designad för att klara svårframkomlig terräng och tuffa väderförhållanden, men det du transporterar på lastflaket är utsatt för väder och vind. Nu har Sortimo – Europas ledande leverantör av servicebilsinredning – utvecklat en serie Hardtops som varken kompromissar med säkerhet, funktionalitet eller design och som passar till alla vanliga pickuper på den svenska marknaden.
 
  • Med en Hardtop är det enkelt att hålla utrustning och material i säkert förvar mot väder och vind, damm, lera, snö, och allt annat som kan tänkas landa på lastflaket. Du får full frihet att använda lastflaket på din pickup som det passar dig, berättar Sverigechef, Johan Ernst från Sortimo.
  • Våra nya Hardtops är samtidigt framställda så att de följer bilens designlinjer och kan levereras i matchande färger så att de framstår som en integrerad del av bilen. På så sätt kan du utnyttja möjligheterna med din pickup fullt ut, fortsätter han.

Flera lösningar anpassade efter individuellt behov 

Sortimos nya Hardtops lanseras i fyra olika modeller med borrningsfria monteringsbeslag. De säkrar att där inte blir borrhål i bilen efter montering och demontering.

Modellerna RS Hardtop och Utility Hardtop vänder sig till professionella hantverkare som bl.a. ställer höga krav på lagringssäkerhet och platsutnyttjande. Därför kan båda enkelt integreras med Sortimo TopSystem som ger ännu mer plats på höjden utan att kompromissa med säkerheten under körningen. Taket på Utility Hardtop är dessutom så starkt att det kan bära last på upp till 100 kg i statisk vikt.

  • En annan möjlighet är att integrera Sortimo inredningssystem, som exempelvis Globelyst eller den mobila Workmo, och på så sätt förvandla sin professionella pickup till en terränggående servicebil, förklarar Johan Ernst.

Till friluftsentusiaster och andra som använder deras pickup privat och önskar utnyttja lastutrymmet bättre, är modellerna Grand Hardtop och S Series Hardtop extra bra. Grand Hardtop har fjärrstyrt centrallås och pop-up sidorutor som gör det enkelt att tillgå utrustning på lastflaket, medan S Series Hardtop levereras med rutor som har måsvinge-öppning och erbjuder enkel tillgång till bakluckan. Båda modeller är utvecklade med fokus på snygg design.

  • Även här kan lösningarna kompletteras med originalutrustning från Sortimo som till exempel Toolboxes eller en Under-Rail Bedliner som ger ett extra skydd åt lastutrymmets golv. Det viktigaste är att inredningen matchar det individuella behovet och här kan både vi och vårt rikstäckande nätverk av Pro Partners hjälpa till med rådgivning och inspiration, avslutar Johan Ernst. 

 

Presskontakt
Michael Pettersson

+4543552222
mpettersson@sortimo.dk
Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK