text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 102 G4 med skuminsats

Artikelnr.:   1000011329 |  Matchcode: LB 102 G4 RS SET |  EAN: 4045294737641
 • inkl. perforerat skumgummi med rutnät och lockinlägg
 • innovativt klicksystem med enhandsmanövrering
 • åtkomst till innehåll även i fastklickat tillstånd
 • snabb säkring med lås även i samband med fler BOXXar möjlig
 • personanpassad tack vare märkningsetikett med färgkod
 • Yttermått (LxBxH)
  444 x 360 x 118 mm
 • Vikt
  1,96 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
1 400,00 SEK

ink. 280,00 SEK moms (netto 1 120,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna L-BOXX 102 G4 är utrustad med skumgummi med rutnät som kan anpassas individuellt till stöt- och repkänslig utrustning genom att ta ur delar av rutnätet. Lockinlägget av hårdskum skyddar innehållet mot skador. Med skumgummit med rutnät skapar du en anpassad transportmöjlighet enligt dina behov.

L-BOXX G4 är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. Transportera alltid dina verktyg, material, kundmönster eller arbetsredskap säkert och ordentligt till din användningsplats. L-BOXX G4 är kompatibel med alla L-BOXXar, L-BOXXar G och den övriga L-BOXX-familjen. Den optimerade formgivningen erbjuder dig större förvaringsutrymme vid oförändrade yttermått och den genomgående bikakefunktionen ökar lådgolvets stabilitet.
Den högvärdiga och lätta L-BOXX G4 är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast och skyddar innehållet mot skador och stänkvatten. Dess lock kan belastas med upp till 85 kg, varigenom L-BOXX G4 även kan användas som fotsteg. Den moderna och tilltalande designen förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder. På grund av färgsättningen är L-BOXX G4 okänslig mot smuts, de släta avrundande kanterna undviker smutsavlagringar och möjliggör en snabb och enkel rengöring vid behov.
Särskilt praktiskt är klicksystemet som du kan manövrera med en hand. På så sätt kan du sekundsnabbt ansluta ett valfritt antal L-BOXXar för att sedan transportera dem tillsammans. Detta besparar dig tid och kraft eftersom flera vändor mellan fordon och användningsplats hör till det förgångna med L-BOXX-familjen. När du har kommit fram till användningsplatsen kan du med endast en knapptryckning enkelt och snabbt separera L-BOXXarna från varandra. BOXX-locket kan när som helst öppnas även i fastklickat tillstånd och du har omedelbar och övergripande åtkomst till fastklickat BOXX-innehåll. Därmed är du alltid perfekt organiserad och kan direkt påbörja ditt arbete. Dessutom är ett stöldskydd – med hjälp av en stållina – av samtliga BOXXar tillsammans möjligt. Detta sörjer inte enbart för en högre komfort utan besparar dig även värdefull tid, eftersom varje enskild BOXX inte längre måste skyddas. Naturligtvis kan du dock även säkra en enskild BOXX med ett lås.
De två stabila och ergonomiskt formade handtagen i locket och på framsidan erbjuder dig allt efter hantering en bekväm bärkomfort och på grund av viktoptimering vid L-BOXX G4 förbrukar du inte några krafter i onödan vid transporten till användningsplatsen. Den optimerade snäppfunktionen hos bärhandtaget förhindrar störande skramlande ljud från lastutrymmet och erbjuder dig en avkopplande körning.
Den bekväma hanteringen avspeglar sig även genom snäpplås som utan problem kan öppnas och stängas även med handskar på.
För bättre översikt kan du sätta etiketter på alla Sortimo-väskor och på BOXX-sortimentet och därmed optimera dina arbetssteg med färgkod och innehållsbeskrivning och ytterligare minimera sökandet efter respektive verktyg eller föremål. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte enbart ditt dagliga arbete utan imponerar även på dina kunder.
Tack vare det integrerade rastret i insatslådornas golv kan individuella insatslådor anordnas inuti, vilket resulterar i olika utrustningsmöjligheter beroende på tillämpning för dina branschspecifika krav.
L-BOXX G4 kan erhållas exklusivt från Sortimo och kan naturligtvis integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo, så att dina verktyg och arbetsmaterial är säkert undanstuvade även under körningen och snabbt nära till hands vid ankomsten. Dessutom är L-BOXX G4 kompatibel med hela L-BOXX-programmet och därmed även med det som används av våra partner som BOSCH, Gedore, Förch samt fischer och som används som emballage till deras maskiner, verktyg och förbrukningsmaterial. Den tydliga fördelen för dig är att du kan använda ett system för alla L-BOXXar som både i fordonet och på användningsplatsen utgör ett enhetligt mobilitetskoncept och som därmed underlättar ditt arbete.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Yttermått (LxBxH) 444 x 360 x 118 mm
Innermått (L x B x H) 377 x 311 x 70 mm
Vikt 1,96 kg
Material(ien) EPP
ABS
PA6
Färg Sortimo CoolGrey
Maximal lastvikt 12
Maximal lockbelastning 85 kg
Variant inkl. skumplastinsats
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna