text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G

Artikelnr.:   6000010992 |  Matchcode: LB 238 G |  EAN: 4045294732103
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i alla transportlösningar från Sortimo
 • professionellt intryck hos kunden
 • personanpassad tack vare märkningsetikett med färgkod
 • bekväm modell
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  357 x 442 x 253 mm
 • Vikt
  2,75 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
1 264,00 SEK

ink. 252,80 SEK moms (netto 1 011,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I den robusta L-BOXX 238 G transporterar du dina verktyg, material, kundmönster och arbetsredskap till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Den är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. På grund av olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa L-BOXX 238 G enligt tillämpning till dina branschspecifika krav.

Den högvärdiga och lätta L-BOXX 238 G är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast som skyddar innehållet mot skador och stänkvatten, förfogar över två snäpplås och dess lock kan belastas med upp till 85 kg, varigenom L-BOXX G även kan användas som fotsteg. På grund av färgsättningen är L-BOXX 238 G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Med det ergonomiskt formade bärhandtaget i locket är L-BOXX 238 G flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet med vilket du sekundsnabbt kan ansluta ett valfritt antal L-BOXXar med varandra för att transportera flera L-BOXXar tillsammans. Detta besparar dig tid och kraft eftersom flera vändor mellan fordon och användningsplats hör till det förgångna med L-BOXX-familjen. På användningsplatsen kan L-BOXXarna separeras från varandra igen med endast en knapptryckning, så att du direkt och perfekt organiserad kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte enbart ditt dagliga arbete utan imponerar även på dina kunder.

L-BOXX 238 G kan naturligtvis integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo, så att dina verktyg och arbetsmaterial är säkert undanstuvade även under körningen och snabbt nära till hands vid ankomsten.

L-BOXX 238 G kan erhållas exklusivt från Sortimo. Den är kompatibel med hela L-BOXX-familjen som även innehåller L-BOXX G4 och L-BOXXar från våra partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer. Den tydliga fördelen för dig är att du kan använda ett system för alla L-BOXXar som både i fordonet och på användningsplatsen utgör ett enhetligt mobilitetskoncept och som därmed underlättar ditt arbete.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 357 x 442 x 253 mm
Invändiga mått (LxWxH) 304 x 378 x 200,5 mm
Vikt 2,75 kg
Material(s) ABS
PA6
Maximal belastning 12 kg
Maximal täckningslast 85 kg
Variant tomt
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads