text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 238 G inkl. adverlarsats + IB 2x6 H63

Artikelnr.:   1000011145 |  Matchcode: LB 238 G TB+IB 2X6 |  EAN: 4045294733681
 • inkl. avdelarsats 3F, sats för insatslådor 3 st. H63 och lockinlägg
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i alla transportlösningar från Sortimo
 • professionellt intryck hos kunden
 • personanpassad tack vare märkningsetikett med färgkod
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  357 x 442 x 253 mm
 • Vikt
  4,92 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • Kommer snart
1 930,25 SEK

ink. 386,05 SEK moms (netto 1 544,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

I denna L-BOXX 238 G transporterar du smådelar och verktyg på ett säkert och organiserat sätt till arbetsplatsen eftersom den är försedd med en avdelarsats 3F och ett set med insatslådor med 3 indelningsmöjligheter (setet med insatslådor består av: 3x insatslådor 2x6 H63 inkl. 3x avdelare IB 2x0 H63). Insatslådorna går att ta ur separat vilket ger flexibilitet i arbetsvardagen. I de olika insatslådorna kan du då sammanställa material för återkommande arbeten och sedan ta ur lådan ur L-BOXXen och ta med dig den till arbetsplatsen. Genom att dela in L-BOXXen med olika insatslådor får du översikt över smådelar och förbrukningsmaterial, har dem nära till hands och vet alltid exakt hur mycket du har kvar av materialet.
Den avdelarsats 3F som är monterad under insatsen för insatslådor delar in det generösa utrymmet i L-BOXXen 238 G i tre tvärgående fack. Här kan du förvara och transportera verktyg och arbetsutrustning på ett säkert sätt. Indelningen skapar ordning och du sparar tid eftersom du slipper tidskrävande letande.
Lockinlägget av hårdskum sluter tätt upptill i locket och förhindrar att innehållet hamnar i oreda.

I den robusta L-BOXX 238 G transporterar du dina verktyg, material, kundmönster och arbetsredskap till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Den är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. På grund av olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa L-BOXX 238 G enligt tillämpning till dina branschspecifika krav.

Den högvärdiga och lätta L-BOXX 238 G är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast som skyddar innehållet mot skador och stänkvatten, förfogar över två snäpplås och dess lock kan belastas med upp till 85 kg, varigenom L-BOXX G även kan användas som fotsteg. På grund av färgsättningen är L-BOXX 238 G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Med det ergonomiskt formade bärhandtaget i locket är L-BOXX 238 G flexibel och bekväm att hantera. Särskilt praktiskt är klicksystemet med vilket du sekundsnabbt kan ansluta ett valfritt antal L-BOXXar med varandra för att transportera flera L-BOXXar tillsammans. Detta besparar dig tid och kraft eftersom flera vändor mellan fordon och användningsplats hör till det förgångna med L-BOXX-familjen. På användningsplatsen kan L-BOXXarna separeras från varandra igen med endast en knapptryckning, så att du direkt och perfekt organiserad kan påbörja ditt arbete. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte enbart ditt dagliga arbete utan imponerar även på dina kunder.

L-BOXX 238 G kan naturligtvis integreras i alla fordonsinredningar från Sortimo, så att dina verktyg och arbetsmaterial är säkert undanstuvade även under körningen och snabbt nära till hands vid ankomsten.

L-BOXX 238 G kan erhållas exklusivt från Sortimo. Den är kompatibel med hela L-BOXX-familjen som även innehåller L-BOXX G4 och L-BOXXar från våra partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer. Den tydliga fördelen för dig är att du kan använda ett system för alla L-BOXXar som både i fordonet och på användningsplatsen utgör ett enhetligt mobilitetskoncept och som därmed underlättar ditt arbete.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 357 x 442 x 253 mm
Invändiga mått (LxWxH) 304 x 378 x 200,5 mm
Vikt 4,92 kg
Material(s) ABS
PA6
Stål
Aluminium
PS
Maximal belastning 12 kg
Maximal täckningslast 85 kg
Variant inkl. avdelarsats
inkl. ett set med insatslådor
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads