text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 x i-BOXX 72 + IB

Artikelnr.:   1000018326 |  Matchcode: LS 306 G +I-72+IB |  EAN: 4045294909338
 • inkl. 2 i-BOXXar med ett set med insatslådor 10 st. H63
 • individuella insatser med lådfunktion
 • kan anpassas efter branschspecifika krav
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • kan integreras i alla transportlösningar från Sortimo
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Vikt
  6,84 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
3 154,75 SEK

ink. 630,95 SEK moms (netto 2 523,80 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Denna LS-BOXX 306 G är utrustad med två i-BOXXar 72 G och erbjuder olika förvaringsmöjligheter för en säker och organiserad transport. I den övre delen av basbehållaren kan du förvara verktyg eller maskiner och de underliggande facken med styrskenor är utrustade med två i-BOXXar 72 G samt insatslådor.
(Setet med insatslådor består av: 1x insatslåda 1,5x5 H63 inkl. 2 avdelare, 3x insatslådor 1x1 H63, 2x insatslådor 1x2 H63, 2x insatslådor 2x2 H63, 1x insatslåda 2x3 H63, 1x insatslåda 1x4 H63, 2x avdelare IB 1x0 H63, 2x avdelare IB 2x0 H63)
i-BOXXarna 72 G inkl. ett set med insatslådor är små och intelligenta lösningar för sortering och säker transport av smådelar. På arbetsplatsen har du därmed förutom dina maskiner och verktyg alltid passande monteringsmaterial och arbetsutrustning nära till hands. Med ordning och reda slipper du leta och springa fram och tillbaka till bilen och gör dessutom ett proffsigt intryck hos kunden. Den stora fördelen med i-BOXXar 72 G: De har ett transparent lock, vilket gör att du alltid ser innehållet och alltid har överblick över hur mycket material som finns kvar. Detta strukturerade arbetssätt underlättar inte bara din arbetsvardag utan imponerar också på kunden.

I den robusta LS-BOXX G transporterar du dina verktyg, material, kundmönster och arbetsredskap till varje användningsplats på ett säkert och ordentligt sätt. Den är den optimala mobilitets- och förvaringslösningen för hantverks-, industri-, service- och tjänsteföretag. På grund av olika utrustningsmöjligheter kan du anpassa LS-BOXX G enligt tillämpning till dina branschspecifika krav. Så kan du till exempel placera borrmaskiner, sticksågar eller andra elektriska apparater i basbehållarens övre område.
Du kan utrusta din LS-BOXX G individuellt med olika insatsalternativ i vilka du överskådligt kan stuva undan smådelar eller verktyg och transportera dem.

Följande kombinationer är möjliga:
2 stycken i-BOXX 72 G
2 stycken LS-utdragslåda 72 G
1 i-BOXX 72 och 1 LS-utdragslåda 72 G

Förutom dina maskiner och verktyg har du därmed alltid lämpliga fästmaterial och arbetsredskap till hands på användningsplatsen. På grund av den goda organisationen behöver du inte gå lika mycket och du sparar in på söktider och efterlämnar ett perfekt organiserat intryck hos kunderna.

Som hela L-BOXX-familjen är även LS-BOXX G utformad för att underlätta flödet i det mobila dagliga arbetet med hantverk och service och optimera det avseende ordning, säkerhet och effektivitet. Med det intelligenta klicksystemet är det enkelt att ansluta LS-BOXXar G med varandra och sedan separera dem igen med en knapptryckning; naturligtvis kan du även klicka fast alla L-BOXXar. Den är tillverkad av stöt- och slagtålig ABS-plast och kan naturligtvis integreras sömlöst i fordonsinredningar från Sortimo. På grund av färgsättningen är LS-BOXX G4 okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder. Robust lås, integrerat plasthandtag i locket och många olika utrustningsalternativ, beroende på branschspecifik tillämpning, är bara några av fördelarna med LS-BOXX G.

Även partner som BOSCH, Gedore, Förch och fischer använder L-BOXX-familjen från Sortimo som emballage för sina maskiner, verktyg och förbrukningsmaterial och den förfogar naturligtvis även över samma funktioner som exempelvis klicksystemet. Därmed drar du nytta av ett enhetligt och kompatibelt mobilitetskoncept som L-BOXX-familjen erbjuder.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 357 x 442 x 322 mm
Invändiga mått (LxWxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Vikt 6,84 kg
Material(s) ABS
PA6
Maximal belastning 12 kg
Variant inkl. i-BOXX
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads