text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Lastsäkring transportbil

Artikelnr.:   1000011185 |  Matchcode: I-72 G LASI-T |  EAN: 4045294734343
 • inkl. grundutrustning för lastsäkring i transportbil
 • robust och belastningsbar
 • Alltid översikt över smådelar
 • integrerat handtag
 • individuell bestyckning optimerar arbetsprocessen
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  365 x 315 x 75 mm
 • Vikt
  3,06 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
2 292,88 SEK

ink. 458,58 SEK moms (netto 1 834,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Med denna i-BOXX 72 G får du en grundutrustning för lastsäkring i transportbil. Du har därmed alla vanliga lastsäkringsåtgärder i en transportbil. I i-BOXXen 72 G ligger lastsäkringsutrustningen alltid praktiskt och översiktligt förpackad och färdig att använda. Med denna utrustning kan du säkra din last på ett professionellt sätt enligt gängse krav. Du kan då känna dig trygg i skarpa kurvor och vid hårda inbromsningar.

Paketet omfattar:
- 2x ProSafe-surrningsband med snabbspännare 3,5 m
- 2 x ProSafe-surrningsband med klämlås 3 m
- 4x antiglidmattor 200x100x8 mm för pallfötter
- 4x Flex-kantskydd för surrningsband
- 1x informationsblad om lastsäkring

Surrningsbanden är kompatibla med Sortimos fordonsinredningar samt originalsurrningspunkter från fordonstillverkaren. På så sätt står otaliga varianter till förfogande för säkring av din last.
Antiglidmattan kan placeras under transportgodset för att öka friktionskoefficienten till golvet, vilket är av stor betydelse i synnerhet vid friktionslåst lastsäkring.
Genom att använda kantskyddsvinkeln är surrningsbandet skyddat mot skador resp. slitage. Vid fastsurrning kan dessa läggas mellan lasten och banden och förhindrar att bandet skaver eller skär in.
I i-BOXXen finns dessutom en broschyr med praktiska tips om lastsäkring, som bör ligga i fordonet för information.

i-BOXX 72 G är en praktisk, liten ordningshållare för smådelar som skruvar, pluggar eller exempelvis hylsor. Den har ett transparent lock som möjliggör ständig överblick över innehållet. Därmed besparas du tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, och dessutom har du alltid koll på ditt lager av smådelar. Du ser i god tid när en påfyllning krävs och undviker därmed dyra driftstopp. Förutom det stabila bärhandtaget har i-BOXX 72 G ytterst praktiska gejder på sidan. De ger i-BOXX en extra funktion med vilken den sömlöst kan infogas i L-BOXX-systemet: Med gejderna kan i-BOXX 72 G integreras som utdragslåda i LS-BOXXar och i-BOXX Rack, varigenom du kan använda i-BOXX som ett litet organisationshjälpmedel i det stora systemet och därmed underlätta ditt dagliga arbete. På grund av färgsättningen är i-BOXX 72 G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Praktiska tillbehör som vägghållaren ger ytterligare möjligheter att placera i-BOXX G nära till hands i ditt fordon eller din verkstad.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 365 x 315 x 75 mm
Invändiga mått (LxWxH) 340 x 261 x 63 mm
Vikt 3,06 kg
Material(s) ABS
PC
Maximal belastning 3 kg
Variant inkl. lastsäkring
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna