text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX vägghållare G

Artikelnr.:   6000011032 |  Matchcode: I-WH G |  EAN: 4045294733957
 • i-BOXXar till hands hela tiden
 • kan monteras på fordonsinredningen, bakdörren eller i verkstaden
 • robust och belastningsbar
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  354 x 322 x 46 mm
 • Vikt
  0,38 kg
 • Färg
  Sortimo CoolGrey
 • I lager
440,00 SEK

ink. 88,00 SEK moms (netto 352,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

i-BOXX vägghållare G ser till att alla dina i-BOXXar är tydligt synliga och snabbt åtkomliga i ditt fordon eller din verkstad. För att fixera i-BOXX G i hållaren, placera den helt enkelt på kroken längst ned och vik den sedan uppåt. Vägghållarens frigöringsspak är placerad direkt intill handtaget på i-BOXX så att den kan låsas upp och tas bort med en hand.

Vägghållaren kan monteras på det perforerade aluminiumpanelen eller på bilens bakdörr. Den är idealisk för i-BOXXar som du ständigt behöver eller för första hjälpen i-BOXXar som snabbt behöver nås i händelse av en nödsituation.

Monteringsmaterialet medföljer inte vid leverans.

i-BOXX 72 G är en praktisk, liten ordningshållare för smådelar som skruvar, pluggar eller exempelvis hylsor. Den har ett transparent lock som möjliggör ständig överblick över innehållet. Därmed besparas du tidskrävande sökningar efter material och förbrukningsmaterial, och dessutom har du alltid koll på ditt lager av smådelar. Du ser i god tid när en påfyllning krävs och undviker därmed dyra driftstopp. Förutom det stabila bärhandtaget har i-BOXX 72 G ytterst praktiska gejder på sidan. De ger i-BOXX en extra funktion med vilken den sömlöst kan infogas i L-BOXX-systemet: Med gejderna kan i-BOXX 72 G integreras som utdragslåda i LS-BOXXar och i-BOXX Rack, varigenom du kan använda i-BOXX som ett litet organisationshjälpmedel i det stora systemet och därmed underlätta ditt dagliga arbete. På grund av färgsättningen är i-BOXX 72 G okänslig mot smuts och den förmedlar alltid ett positivt och professionellt intryck till dina kunder.

Praktiska tillbehör som vägghållaren ger ytterligare möjligheter att placera i-BOXX G nära till hands i ditt fordon eller din verkstad.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 354 x 322 x 46 mm
Vikt 0,38 kg
Material(s) ABS
Lämplig för i-BOXX
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna