text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX Rack G 3-fack med i-BOXXar 72

Artikelnr.:  1000011326 | Matchcode: I-RACK G 3 I72TE
 • Modul av 3 separata Racks inkl. lock och i-BOXXar
 • kompatibel med kompletta L-BOXX-system
 • bestyckningen går snabbt att byta ut
 • stapelbar tack vare innovativt klicksystem
 • flexibelt utbyggbart ordningssystem
 • Mått (L x B x H)
  442 mm x 342 mm x 304 mm
 • Vikt
  6,5 kg
 • Färg
  Coolgrey
 • Kommer snart klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
2 713,25 SEK

ink. 542,65 SEK moms (netto 2 170,60 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

i-BOXX Rack med 3 hyllor är en fast ansluten modul av tre separata Racks och är redan utrustad med tre i-BOXXar 72 G. Dessa är i sin tur utrustade med insatser för smådelar (7, 12, 16 fack). Den nedersta hyllan i enheten är ett aktivt element, vilket innebär att den kompletta hyllan vid behov kan klickas fast i L-BOXX-serien och sedan lossas igen.
Locket till i-BOXX Rack G fungerar som täckning upptill. Det har ett fällbart handtag och är självfallet kompatibelt med L-BOXX-systemet. Med det ergonomiskt formade handtaget kan du bära din i-BOXX Rack bekvämt till arbetsplatsen.

i-BOXX Rack G erbjuder maximal modularitet och flexibilitet. Racket är ett enskilt hylliknande fäste för en i-BOXX G eller en LS-utdragslåda 72 G, som kan kombineras och utökas i det närmaste obegränsat. På så sätt kan du arrangera en egen hylla för i-BOXXar och utdragslådor. Systemet växer helt enkelt med dina behov.
Det mobila hyllsystemet är fullständigt kompatibelt med hela L-BOXX-systemet och kan således valfritt kombineras och klickas fast med t.ex. L-BOXX eller LS-BOXX G och byggas ut till ett enhetligt system för smådelar och verktygssystem. Förutom integrationsmöjligheten i Sortimos fordonsinredning eller den individuella utbyggnaden med tillbehör har i-BOXX Rack G många andra funktioner från L-BOXX G. Dessutom har de enskilda elementen en kopplingsspak som tillåter att enskilda rack separeras från den övriga enheten. Därmed kan du anpassa i-BOXX Rack G till dina dagliga krav, och du behöver endast en transportlösning för att klara av alla utmaningar och skonar sålunda din plånbok.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Mått (L x B x H) 442 mm x 342 mm x 304 mm
Vikt 6,5 kg
Material(ien) PC
ABS
PA6
Färg Coolgrey
Variant inkl. i-BOXX
inkl. rack
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna