text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe lastsäkringsnät 775x900mm

Artikelnr.:  1000004934 | Matchcode: LASIN PS 775X900
 • idealiskt för svårsäkrad, otymplig eller rund last
 • extremt robust och slitagetåligt
 • Maskbredd 100 mm, rembredd 25 mm
 • fyra surrningsremmar med klämlås
 • testat och certifierat av Dekra
 • Vikt
  0,61 kg
 • Mått (L x B x H)
  775 mm x 900 mm x
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
910,38 SEK

ink. 182,08 SEK moms (netto 728,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ProSafe lastsäkringsnät säkrar din dyrbara last på lastytan och lämpar sig särskilt väl för svårsäkrad, otymplig eller rund last. Tack vare ProSafe-systemet kan nätet krokas fast i de surrningsskenor som sitter i kanten på lastytan på en ProCargo CT1. På så sätt har du alltid tillgång till en passande surrningspunkt. Näten är också ytterst flexibla och garanterar en proffsig säkring, vilket gör att du sparar mycket tid.

Nätet är extremt robust och slitagetåligt och har tillverkats av högkvalitativt material vilket ger det en mycket lång livslängd. Maskbredden är ca 100 mm vid en rembredd på 25 mm. På nätet sitter fyra surrningsremmar med klämlås.

Lastsäkringsnätets kvalitet och funktion är testad och certifierad av Dekra enligt riktlinje VDI 2700, blad 3.3. Belastningsförmågan på upp till 400 daN är också testad och certifierad av Dekra vilket garanterar lång och funktionell användning av ProSafe lastsäkringsnät. En annan fördel är att du tack vare ProSafe-systemets flexibilitet sparar massor av tid vid säkring av lasten.

Lastsäkringsnätet ProSafe säkrar din dyrbara last optimalt och lämpar sig särskilt väl för svårsäkrad, otymplig eller rund last. Tack vare ProSafe Systems kan nätet hakas fast på stolpar i fordonsinredningen, på surrningsskenor, på SoboGrip ProSafe-golvet eller på fordonets originalsurrningspunkter. På så sätt har du alltid en passande surrningspunkt till hands. Nätet har provats enligt direktiv VDI 2700 blad 3.3 och kan belastas upp till 400 daN. Maskvidden är ca 120 x 120 mm med en rembredd på 25 mm. På nätet sitter två surrningsband med snabbspännare och två med klämlås. Lastsäkringsnätet levereras i en behändig tygväska.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Vikt 0,61 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 775 mm x 900 mm x
Längd i mm 775x900
Användning Transport skrymmande gods
Variant 4 st. klämlås
ProSafe
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna