text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe lastsäkringsnät 775x900mm

Artikelnr.:  1000004934 | Matchcode: LASIN PS 775X900
 • idealiskt för svårsäkrad, otymplig eller rund last
 • extremt robust och slitagetåligt
 • Maskbredd 100 mm, rembredd 25 mm
 • fyra surrningsremmar med klämlås
 • testat och certifierat av Dekra
 • Vikt
  0,61 kg
 • Mått (L x B x H)
  310 x 190 x 60 mm
 • I lager klar att skickas inom 8 - 10 arbetsdagar
819,50 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 910,38 SEK

ink. 163,90 SEK moms (netto 655,60 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ProSafe lastsäkringsnät säkrar din dyrbara last på lastytan och lämpar sig särskilt väl för svårsäkrad, otymplig eller rund last. Tack vare ProSafe-systemet kan nätet krokas fast i de surrningsskenor som sitter i kanten på lastytan på en ProCargo CT1. På så sätt har du alltid tillgång till en passande surrningspunkt. Näten är också ytterst flexibla och garanterar en proffsig säkring, vilket gör att du sparar mycket tid.

Nätet är extremt robust och slitagetåligt och har tillverkats av högkvalitativt material vilket ger det en mycket lång livslängd. Maskbredden är ca 100 mm vid en rembredd på 25 mm. På nätet sitter fyra surrningsremmar med klämlås.

Lastsäkringsnätets kvalitet och funktion är testad och certifierad av Dekra enligt riktlinje VDI 2700, blad 3.3. Belastningsförmågan på upp till 400 daN är också testad och certifierad av Dekra vilket garanterar lång och funktionell användning av ProSafe lastsäkringsnät. En annan fördel är att du tack vare ProSafe-systemets flexibilitet sparar massor av tid vid säkring av lasten.

Det integrerade lastsäkringssystemet ProSafe erbjuder snabb och enkel fastsurrning. Det intelligenta systemet som är integrerat i fordonets utrustning sörjer för en effektiv verksamhetsdrift och säkerhet. ProSafe lastsäkringselement finns såväl i inredningsmodulernas stolpar som i traverser, golv- och väggbeklädnader, som möjliggör snabb fastsurrning och är ytterst arbetsvänligt utformade. Därmed skonar du lastgodset och fordonet och är helt enkelt snabbt och säkert på väg.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Vikt 0,61 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 310 x 190 x 60 mm
Längd i mm 775x900
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Denna hemsida använder egna cookies samt cookies från tredje part för att analysera användandet av våra erbjudanden och tjänster, för att ge dig en personlig upplevelse samt ge dig intressant information. Ytterligare informationOK