text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe universalkrokar

Artikelnr.:  6000001258 | Matchcode: UH PS
 • kan sättas fast på den främre ProSafe-stolpen
 • särskilt praktisk tack vare tre förvaringsnivåer
 • snabb och enkel förvaring av långa ledningar och rör
 • Färg
  Blau
 • Vikt
  0,16 kg
 • Mått (L x B x H)
  199 x 187 x 32 mm
 • I lager klar att skickas
279,00 SEK
Din onlinebesparing - jämfört med 313,88 SEK

ink. 55,80 SEK moms (netto 223,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ProSafe universalkrok används för snabb och enkel placering av olika sorters material i lastutrymmet eftersom den har tre förvaringsnivåer. I den översta stora kroken kan lägga upp rör eller hänga upp stegar. I den underliggande öppningen kan du sticka in tunnare stänger eller rör. Den lilla kroken på den nedersta nivån erbjuder dessutom möjlighet att hänga upp kläder eller påsar.

Universalkroken hakas fast i ProSafe-stolpen i fordonsinredningarna Globelyst eller Sortimo HD och genererar därmed extra förvaringsutrymme för otympligt transportgods. Kroken är ett särskilt praktiskt hjälpmedel som erbjuder en kostnadseffektiv organisationslösning, är enkel att använda och sparar mycket tid vid lastning och lossning.

Det integrerade lastsäkringssystemet ProSafe erbjuder snabb och enkel fastsurrning. Det intelligenta systemet som är integrerat i fordonets utrustning sörjer för en effektiv verksamhetsdrift och säkerhet. ProSafe lastsäkringselement finns såväl i inredningsmodulernas stolpar som i traverser, golv- och väggbeklädnader, som möjliggör snabb fastsurrning och är ytterst arbetsvänligt utformade. Därmed skonar du lastgodset och fordonet och är helt enkelt snabbt och säkert på väg.

(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Färg Blau
Vikt 0,16 kg
Innermått (L x B x H) x x mm
Mått (L x B x H) 199 x 187 x 32 mm
Material(ien) PA6
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Vi använder oss av cookies för att kunna ge dig den bästa servicen. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du till att vi använder oss av cookies.OK