text.skipToContent text.skipToNavigation

SCONTAINER 1200 EL

Artikelnr.:   1000016408 |  Matchcode: SCON 1200 EL |  EAN: 4045294869014
 • mobil depå med optimalt hyllsystem
 • Minimal avställningsyta, maximalt utnyttjat utrymme
 • Integreras utan problem i transport- och logistikkedjor
 • Låga anskaffnings- och underhållskostnader
 • utrustad med elektroniskt kombinationslås
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  1.200 x 800 x 1.200 mm
 • Vikt
  119,00 kg
 • Kommer snart
  12.08.2024
40 289,00 SEK

ink. 8 057,80 SEK moms (netto 32 231,20 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Vår sContainer 1200 EL är en mobil, låsbar depå som på grund av sina grundläggande mått i EUR-pallformat passar perfekt i alla typer av transport- och logistikkedjor. Med massor av tillbehör och stora anpassningsmöjligheter erbjuder den flera alternativ till att förvara verktyg och material. 

Vår sContainer EL är utrustad med ett elektroniskt kombinationslås, som gör att olika behörighetsnivåer kan användas, t.ex. vid flera sContainrar. 

Basen bildar en massiv ram med en lastmöjlighet på upp till 500 kg. Sidoytan består av pulverbelagd stålplåt. En plasthuv ger pålitligt skydd mot inträngande regnvatten. Insidan nås bekvämt tack vare den stora dörren. Som golvyta används det motståndskraftiga golvet SoboGrip. Unikt för fordonsinredningen SR5 är att komponenterna går att montera på insidan för en optimal organisation och flera lastsäkringar. De grundläggande måtten är desamma som hos en EUR-pall. Detta tillsammans med golvkomponenternas geometri gör att det utan problem går att lyfta en sContainer med alla förekommande industritrucksmodeller. Dessutom kan containern förses med lyftöglor, för att även på ett smidigt sätt kunna transportera den över flera våningar. De många funktionerna hos sContainern är lika varierande som användningsmöjligheterna. Detta gör att den kan vara både ett komplement och ett alternativ till konventionella transportbilar. I en direkt jämförelse är de låga anskaffnings- och underhållskostnaderna oslagbara. Särskilt vid långvariga etableringar på byggarbetsplatser kan det vara lämpligt att förvara verktyg och material på plats i en sContainer, istället för att transportera dem till och från byggarbetsplatsen dagligen. Även i områden inne i städer, dit det kan vara svårt att ta sig med transportbil, kan sContainern vara ett intressant alternativ. Detta ger medarbetarna frihet att välja vilket transportmedel de vill använda till byggarbetsplatsen. Även vid service- och underhållsarbeten är sContainern otroligt användbar: Med sCointainern skickad till destinationen är montören mer flexibel vid ankomst och avresa och kan förvara sina verktyg både smidigt och säkert direkt på plats. Dessutom har sContainern stora ytor med plats för företagslogotyper och reklam, som går att skapa via dekalkonfiguratorn mySortimo graphics. Det gör förvaringsutrymmet till en idealisk och prisvärd reklampelare.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 1.200 x 800 x 1.200 mm
Invändiga mått (LxWxH) 1.069 x 711,5 x 925 mm
Vikt 119,00 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads