text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick startsats verktygsbricka

Artikelnr.:   1000018831 |  Matchcode: PC SS WKZTG |  EAN: 4014599143877
 • ProClick-verktygsväska M inkl.
 • 1 x ProClick-verktygsback
 • 2 x ProClick-hållare och 1 x ProClick-batterihållare
 • 1 x ProClick-spikväska M
 • 1 x ProClick-verktygsväska M 14
 • Yttermått (LxBxH)
  482 x 440 x 392 mm
 • Vikt
  5,63 kg
 • Färg
  Svart
  Silver
  Sortimo Blå
  RAL 9017 Trafiksvart
 • Kommer snart
  06.06.2024
3 154,88 SEK

ink. 630,98 SEK moms (netto 2 523,90 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ProClick-startsetet verktygsväska är den perfekta instegsprodukten till Ecosystemen ProClick och L-BOXX.

Anslutningen till ProClick-verktygsväskorna sker med hjälp av de sex integrerade anslutningarna på kortsidorna och de tre bandöglorna på framsidan där ProClick-hållare kan sättas fast. Den robusta plastbotten skyddar väskan och innehållet mot smuts och har också integrerade kopplingshandtag som går att klicka fast på alla L-BOXX:ar. På så sätt kan man transportera verktygsväskan tillsammans med L-BOXX:ar från fordonet till arbetsplatsen i ett enda arbetssteg. Väskan kan självfallet integreras i samtliga av Sortimos fordonsinredningar. Med dessa kopplingshandtag kan också den medföljande verktygsbacken anslutas och utgör då extra förvaringsutrymme under verktygsväskan. Den är utrustad med ett vadderat metallhandtag och en axelrem som gör den bekväm att bära, även vid maximal belastning på 24 kg.

Väskan har ett stort förvaringsfack för verktyg och förbrukningsmaterial och är öppen ovanifrån för full översikt. Fack och öglor på insidan och utsidorna bidrar också till bättre översikt och ordning. I dragkedjefacket på framsidan finns plats för bågfilen och på ovansidan går det att fästa ett vattenpass med hjälp av integrerade kardborrband.

Setet består av

1 x ProClick-verktygsväska M

1 x ProClick-verktygsback

2 x ProClick-hållare

1 x ProClick-spikväska M

1 x ProClick-verktygsväska M 14

1 x ProClick-batterihållare

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Yttermått (LxBxH) 482 x 440 x 392 mm
Vikt 5,63 kg
Material(s) Polyester
ABS
PA
PP
Stål
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads