text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick axelrem s/M

Artikelnr.:   6000015243 |  Matchcode: PC STG S M |  EAN: 4014599453587
 • Vadderad axelrem storlek S/M
 • rem längd 90 - 125 cm, steglöst justerbar
 • kompletterar ProClick verktygsbälte
 • för ergonomisk lastfördelning på kroppen
 • montering för ProClick hållare och inbyggda fack för verktyg
 • Utvändiga mått (LxWxH)
  370 x 150 x 80 mm
 • Vikt
  0,39 kg
 • Färg
  Svart
  Sortimo Blå
 • I lager
758,75 SEK

ink. 151,75 SEK moms (netto 607,00 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ProClick axelrem är ett perfekt komplement till ProClick verktygsbälte. Karbinhakarna på de justerbara remmarna gör det möjligt att snabbt och enkelt fästa bältet vid D-ringen på verktygsbältet. Detta fördelar belastningen på verktygsbältet perfekt på kroppen, vilket hjälper ergonomisk arbete med ProClick Verktygsväskor.

Den ventilerande nätvadderingen i axelområdet förbättrar också komforten, särskilt under långt och intensivt arbete. Två inbyggda spolslingor gör det möjligt att fästa ProClick-hållaren också. ProClick Verktygsväskor kan därmed också användas på bröstnivå, vilket säkerställer att verktygen alltid är inom räckhåll. Andra fack ger utrymme för andra verktyg, såsom skruvmejslar och pennor på bröstbältet.

Den inbyggda upphängningsöglan gör att axelbandet kan hängas direkt på Sortimo fordonsinredning, antingen på Globelyst4-stolpen eller på SR5-logotyphållaren, när den inte används, och är därmed omedelbart redo för nästa jobb.

S/M-banden kan justeras steglöst från 90 till 125 cm. Det vadderade området har en längd av 42 cm.

Leveransomfattning: Axelrem S/M, utan ProClick verktygsbälte.

ProClick-systemet är en ny produktserie för mobilt arbete som passar perfekt för alla hantverkare och servicetekniker. Tillsammans med Joint Venture BS Systems har Sortimo och BOSCH med ProClick utvecklat en produktserie som gör att det går att bära verktyg och arbetsmaterial runt midjan och som dessutom perfekt smälter in i EcoSystem från Sortimo och BOSCH. Det innebär att serien är kompatibel med mängder av produkter som redan finns i Sortimos och BOSCH:s produktprogram – oavsett varumärke. Oändliga möjligheter med ett enda klick: Det patenterade systemet består av två viktiga element: ProClick-hållaren och haken. När man ansluter hållaren och haken klickar det till en gång, vilket betyder att haken har låsts fast och är säkert fixerad. ProClick-systemet kan användas i nästan alla situationer under arbetsdagen. Väskorna med hakar kan fästas både på ProClick-hållaren och i den redan bekanta ProSafe-hålningen. Därmed kan ProClick-produkter även användas som tillbehör i fordonsinredningen. Fordonsinredningen kan också utgöra ett praktiskt förvaringssystem för ProClick-väskor, som sedan kan sättas fast på verktygsbältet och tas med till arbetsplatsen. Förutom de båda beskrivna fästmöjligheterna i fordonsinredningen finns det redan fästen för ProClick-väskorna på andra Sortimo-produkter, t.ex. AutoAssistent eller C-BOXX:arna. Dessa kan också snabbt hängas upp och utgöra en ytterligare förvaringsmöjlighet. ProClick-väskorna finns i olika storlekar och utföranden. De är tillverkade av robust polyester (1000 den) och är försedda med praktiska fack, öglor och hållare så att verktyg och förbrukningsmaterial har sin bestämda plats och alltid är lättåtkomliga. Just i kombination med verktygsbältet har man med ProClick-väskorna till skillnad från i byxfickorna en perfekt överblick över arbetsmaterial och kan beroende på dagens arbetsuppgifter utrusta dem i förväg och snabbt byta ut innehållet. Reflexränderna på sidorna gör att du syns även i mörkret och utgör ett ytterligare skydd – framför allt under de mörka vintermånaderna.(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Utvändiga mått (LxWxH) 370 x 150 x 80 mm
Vikt 0,39 kg
Material(s) Polyester
ABS
Stål
Maximal belastning 24 kg
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads