text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter högt tak (H2) 4 tvärbalkar

Artikelnr.:   1000011434 |  Matchcode: STS 2.0 VWCR OS15 |  EAN: 4045294739072
 • utöka ditt lastutrymme och minimera dina körningar
 • transportera lång och otymplig last säkert på taket
 • spara tid genom en enkel hantering
 • Lastsäkringssystem ProSafe integrerat
 • minimal egenvikt för maximal lastvikt
 • Vikt
  16,00 kg
 • Färg
  Silver
  Svart
 • Kommer snart
  06.06.2024
8 672,38 SEK

ink. 1 734,48 SEK moms (netto 6 937,90 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

ett integrerat lastsäkringssystem ingår redan i TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter högt tak (H2). ProSafe är integrerat i hela tvärprofilens längd på TopSystemet. Därmed kan ProSafe surrningsband snabbt och enkelt krokas i hela ytan utan att du behöver några ytterligare tillbehör. Att dessutom fästa gummiinsatser på tvärbalkarna förhindrar inte bara att lasten förskjuts, utan skyddar den också från skador. ProSafe är Sortimos professionella lastsäkringssystem. Det kan användas på bilens orginalsurrningspunkter, på Sortimos bilinredning och även på de integrerade lastsäkringspunkterna i bilgolvet. Genom att montera ProSafe på din takräcke har du nu ett integrerat lastsäkringssystem för hela fordonet, dvs. ett surrningssystem passar alla.

 

TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter högt tak (H2)kan installeras på följande fordonstyp:

- VW Crafter, från och med årsmodell 2006, hjulbas 3250, 3665 och 4325 mm, högt tak (H2).

Setet består av tre takbågar med en längd på 1550 mm, vilket gör att takytan kan utnyttjas fullt ut. TopSystemet säkerställer därmed att maximal lastyta är till ditt förfogande.

Montagematerialet och stödbenen är redan inkluderade i TopSystem Eco ProSafe.

Med denna sats tillgängliggör du nytt lagringsutrymme för din skåpbil. Takräcket Sortimo TopSystem erbjuder dig inte enbart ett extra lastutrymme på fordonstaket, utan ger dig även möjlighet att transportera skrymmande och långa föremål på ett säkert sätt. Takräckets minimala egenvikt på grund av den lätta konstruktionen ger dig möjlighet att använda maximal nyttolast. Bärförmågan hos Sortimo TopSystem ligger på upp till 50 kg per tvärbalk. Härvid ska även fordonets maximala taklast observeras. Dessutom har TopSystem en lång livslängd tack vare korrosionsbeständigt material. Det integrerade surrningssystemet ProSafe möjliggör en enkel och snabb lastsäkring på högsta nivå. Med TopSystem-tillbehöret, som exempelvis lastbegränsaren (artikelnr: 1000005398) utökar du ditt takräcke med ett praktiskt hjälpmedel som gör det enklare för dig att hantera lastsäkringen på taket – så att du snabbare kan komma ut på vägen och fram till dina kunder. Bilderna som visas är exempelbilder som kan skilja sig från valt fordon. Sortimo rekommenderar att montering utförs av en Sortimo-filial, en Sortimo-station eller en certifierad installationspartner. Om du vill ha en individuell konfiguration med ytterligare tillbehörsprodukter som t.ex. en bakre steglift eller vangstycken, ber vi dig ta kontakt med oss (gratis hotline 0800 76 78 466).(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Vikt 16,00 kg
Material(s) Aluminium
Galvaniserat stål
Rostfritt stål
EPDM
PA6
Utformning 4 Querträger
Längd i mm 1550
Variant Tvärbalk ProSafe
Fordonstillverkare Volkswagen
Fordonsmodell Crafter 2006
Axelvstånd i mm 4325
3665
3250
Takform Högt tak
Typ av tak - tillverkarens beteckning H2
Typ av körning Bakhjulsdrivning/fyrhjulsdrivning
Typ av bakdörrar Dubbeldörrar
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads