text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Nissan Townstar 21 (503)

Artikelnr.:   1000020238 |  Matchcode: STS 2.0 NITS OS1 |  EAN: 4014599159106
 • utöka ditt lastutrymme och minimera dina körningar
 • transportera lång och otymplig last säkert på taket
 • spara tid genom en enkel hantering
 • Lastsäkringssystem ProSafe integrerat
 • minimal egenvikt för maximal lastvikt
 • Vikt
  7,00 kg
 • Färg
  Silver
  Svart
 • Kommer snart
  26.07.2024
4 325,38 SEK

ink. 865,08 SEK moms (netto 3 460,30 SEK), Pris per styck, plus frakt

Produktbeskrivning

Ett integrerat lastsäkringssystem ingår redan i TopSystem Set Eco ProSafe Nissan Townstar 21. ProSafe är inbyggt längs hela längden av takbågen på TopSystem takräcke. Därmed kan ProSafe surrningsband snabbt och enkelt krokas i hela ytan utan att du behöver några ytterligare tillbehör. Genom att fästa gummiinsatser på takbågarna förhindras dessutom belastningen från förskjutning, samtidigt som den skyddas från skador. ProSafe är Sortimos professionella lastsäkringssystem. Det kan användas på bilens orginalsurrningspunkter, på Sortimos bilinredning och även på de integrerade lastsäkringspunkterna i bilgolvet. Genom att eftermontera ProSafe på din takräcke har du nu ett integrerat lastsäkringssystem för hela ditt fordon, dvs ett bältessystem passar alla.

 

TopSystem Set Eco ProSafe Nissan Townstar 21 kan installeras på följande fordonstyp:

- Nissan Townstar, fr.o.m. årsmodell 2021, hjulbas 2716 mm, lågt tak (H1)

- Nissan Townstar, fr.o.m. årsmodell 2022, hjulbas 3100 mm, lågt tak (H1)

Setet består av två takbågar med en längd på 1250 mm, vilket gör att takytan kan utnyttjas fullt ut. TopSystem säkerställer därmed att det maximala lastutrymmet står till ditt förfogande.

Monteringsmaterialet och stödbenen ingår redan i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med denna sats tillgängliggör du nytt lagringsutrymme för din skåpbil. Takräcket Sortimo TopSystem erbjuder dig inte enbart ett extra lastutrymme på fordonstaket, utan ger dig även möjlighet att transportera skrymmande och långa föremål på ett säkert sätt. Takräckets minimala egenvikt på grund av den lätta konstruktionen ger dig möjlighet att använda maximal nyttolast. Bärförmågan hos Sortimo TopSystem ligger på upp till 50 kg per tvärbalk. Härvid ska även fordonets maximala taklast observeras. Dessutom har TopSystem en lång livslängd tack vare korrosionsbeständigt material. Det integrerade surrningssystemet ProSafe möjliggör en enkel och snabb lastsäkring på högsta nivå. Med TopSystem-tillbehöret, som exempelvis lastbegränsaren (artikelnr: 1000005398) utökar du ditt takräcke med ett praktiskt hjälpmedel som gör det enklare för dig att hantera lastsäkringen på taket – så att du snabbare kan komma ut på vägen och fram till dina kunder. Bilderna som visas är exempelbilder som kan skilja sig från valt fordon. Sortimo rekommenderar att montering utförs av en Sortimo-filial, en Sortimo-station eller en certifierad installationspartner. Om du vill ha en individuell konfiguration med ytterligare tillbehörsprodukter som t.ex. en bakre steglift eller vangstycken, ber vi dig ta kontakt med oss (gratis hotline 0800 76 78 466).(Bilder liknande, dekorativt material ingår ej; Leverans endast inom Sverige)

Tekniska detaljer
Vikt 7,00 kg
Material(s) Aluminium
Galvaniserat stål
Rostfritt stål
EPDM
PA6
Utformning 2 Querträger
Längd i mm 1250
Variant Tvärbalk ProSafe
Fordonstillverkare Nissan
Fordonsmodell Townstar 2022
Townstar Electric 2022
Hjulbas i mm 2716
3100
Typ av drivning Framhjulsdrivning
Elektrisk
Variant med bakre öppning Alla
Kommentarer
Ge oss ditt betyg på denna produkt:
Betygsätt varan genom att klicka på stjärnorna
  Dokument & Downloads